NaslovnaVESTISvečano otvoren prvi MTEL Germany Shop u Nemačkoj

Svečano otvoren prvi MTEL Germany Shop u Nemačkoj

MTEL Germany

Vladimir Lučić (desno) i Stefan Božić svečano otvaraju prvi MTEL Germany Shop

Sa jedinstvenom uslugom mobilne telefonije i televizije, na tržište Nemačke stigao je novi telekomunikacioni operator, MTEL Germany.

Kompanija koja više od deset godina uspešno posluje na evropskom tržištu, od sada će svoje usluge pravljene isključivo po nemačkom standardu ponuditi i svim građanima Nemačke. Usluga je napravljena da zadovolji potrebe modernog korisnika, bez obzira na to da li živi ili boravi u Nemačkoj ili iz ove zemlje putuje širom sveta.

Prvu od 30 poslovnica u Nemačkoj do kraja godine, kompanije MTEL Germany, otvorila je u Menhengladbahu. Svečanosti povodom otvaranja Shop-a prisustvovale su ugledne zvanice i istaknuti poslovni ljudi iz ovog dela Nemačke. Moderan prodajni prostor, koji očekuje korisnike u prijatnom i funkcionalnom ambijentu, presecanjem vrpce simbolično su otvorili generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić i generalni direktori MTEL Germany Stefan Božić i Bojan Obradović.

Enterijer prvog MTEL Germany Shop-a

– Naša očekivanja na nemačkom tržištu su velika, pre svega imajući u vidu kvalitet usluga koje nudimo korisnicima, što ne bi bilo moguće bez sjajne saradnje sa našim nemačkim partnerima, na čemu bih im se zahvalio ovom prilikom. Pažljivo prateći evropske i svetske trendove kreirali smo idealnu uslugu za savremenog korisnika. Bez obzira na to da li živite u Nemačkoj ili iz ove zemlje putujete širom sveta, sa MTEL Germany karticom vaša komunikacija će biti besprekorna. Takođe, pozvao bih sve zainteresovane da posete naše poslovnice, uvere se u kvalitet usluga i postanu naši korisnici. Lično verujem da će biti toliko zadovoljni uslugom da će nas preporučiti svim svojim prijateljima u Nemačkoj – istakao je nakon otvaranja poslovnice u Menhengladbahu generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i dodao:

– Nakon detaljne analize nemačkog tržišta mobilnih komunikacija, odabran je Vodafone kao strateški partner. Zahvaljujući agilnom pristupu, Vodafone je omogućio izvrsnu tehničku implementaciju, uključujući najmodernije tehnologije kao što su 5G i VoLTE što korisnicima MTEL Germany pruža garanciju za najkvalitetniju govornu uslugu kao i brz i pouzdan mobilni internet, ne samo u urbanim nego i u ruralnim delovima Nemačke.

Odličan izbor mobilnih telefona i MTEL paketa

– Radujemo se saradnji. Korisnici MTEL-a dobijaju pristup auto-putu mobilnog interneta koji pruža visoke brzine prenosa podataka i dovoljno kapaciteta za digitalni svakodnevni život. Zahvaljujući stalnom proširenju mreže, Vodafone LTE mreža dostupna je za više od 99 posto ljudi, dok je novi standard mobilne telefonije 5G dostupan za više od 91 posto populacije – izjavila je Tanja Rihter, direktorka mreže u Vodafone.

Kompanija MTEL Germany korisnicima nudi usluge mobilne telefonije (pripejd i postpejd) i televizije sa posebnim povoljnostima za sve koji su spremni da probaju nešto novo.

– Novi korisnici MTEL Germany imaju mogućnost da zadrže svoj postojeći broj i uživaju u pogodnostima svih mobilnih tarifa. Jedna od značajnih pogodnosti svih MTEL tarifa je takozvani “Roaming Plus”, koji obuhvata dodatne GB za omiljene destinacije kao što su Turska, Albanija, Egipat, Izrael a uskoro i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. MTEL korisnici nemaju roaming ni u Velikoj Britaniji, kao ni u Švajcarskoj. U svim ovim, ali i brojnim drugim pogodnostima, naši korisnici mogu da uživaju, izjavio je generalni direktor MTEL Germany, Stefan Božić.

Božić je iskoristio priliku da najavi puštanje 5G mreže kao nove pogodnosti već od juna meseca.

MTEL televiziju karakteriše, pre svega legalan ali i raznovrstan sadržaj sa mnogim dodatnim funkcionalnostima.

– Imamo ambiciozne ciljeve za budućnost. Nastavićemo da širimo našu prodajnu mrežu i do kraja godine ćemo biti prisutni u svim većim nemačkim gradovima, kako bismo našim korisnicima bili dostupni ne samo putem telefona i internet stranice, već i lično. Istovremeno, stavljamo snažan fokus na društvenu odgovornost. Naš uspeh takođe doprinosi dobrobiti zajednice i društva, kojim pružamo naše usluge – istakao je generalni direktor MTEL Germany, Bojan Obradović.

Veliko interesovanje za usluge MTEL Germany

Pored poslovnica u Menhengladbahu, MTEL Germany je otvorio i prodajno mesto u Minhenu, a uskoro se očekuje i otvaranje poslovnice u Diseldorfu i Bohumu. Takođe, usluge MTEL Germany su dostupne putem sajta mtelgermany.de i preko razgranate mreže distributera poput Lekkerlanda koji obuhvata Nemačku poštu, najveći deo benzinskih pumpi (OMW, ENI) i veliki broj trafika gde se mogu kupiti pripejd usluge.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Svečano #otvoren #prvi #MTEL #Germany #Shop #Nemačkoj

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja