NaslovnaBIZNIS"Hoću da budem kao Brena!" Sara Jo priželjkuje uspeh najveće folk zvezde

“Hoću da budem kao Brena!” Sara Jo priželjkuje uspeh najveće folk zvezde

Sara je otkrila da bi volela da se kao i Brena, pored pevanja posveti i privatnom biznisu.

Sari Jo je san da bude uspešna kao Lepa Brena! Pop pevačica priča za Informer kako godinama razmišlja o pokretanju nekog biznisa i ne krije da joj je u tome uzor folk zvezda Lepa Brena, koja je, osim u muzici, uspešna i na mnogim drugim poljima.

Foto: ATAIMAGES


 

– Već duže vreme razmišljam da osnujem neki svoj brend ili započnem biznis, ali nikako da ozbiljno poradim na tome. Veliki sam perfekcionista i zbog toga treba da se poklope sve kockice da bih krenula u takvu avanturu. Izdvojila bih koleginicu Lepu Brenu, koja je uspešna i snašla se u mnogo uloga i poslova. Volela bih da se i ja, kao i ona, pored muzike posvetim još nečemu – rekla je Sara Jo.

Ona je podržala kolegu i prijatelja Mihajla Veruovića Vojaža, koji je počeo da proizvodi ledeni čaj.


Foto: Zoran Sinko


 


– Vojaž i ja se godinama poznajemo. Volim mlade i perspektivne ljude koje svoj posao shvataju ozbiljno. Želim mu svu sreću i sigurna sam da će u svom biznisu biti podjednako uspešan kao u muzici – kaže pop zvezda.

Mnoge njene kolege žale se na negativan uticaj retrogradnog Merkura, a Sara kaže da je već navikla na to jer joj je život turbulentan još od početka godine, kada je pala na nastupu na trgu u Beogradu.


Foto: Promo


 


– Pomirila sam se s činjenicom da je Merkur retrogradan i super mi je. Nova godina mi je počela pehom jer sam se saplela i pala na bini i ceo period se nastavio u tom smeru, ali ne dam se! Veza s mojim momkom Žigom Sotlarom je jedino gde nisam osetila uticaj retrogradnog Merkura. U našoj vezi sve odlično funkcioniše, ali još ne razmišljam o udaji – završava priču Sara.

"Bolje bi bilo da ćuti": Pevač potkačio Harisa zbog načina na koji priča o braku i Melini

Estrada

Danijel i sam iza sebe ima propali brak, a kako je rekao, nikada o svojoj bivšoj ženi nije rekao nijednu ružnu reč.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Hoću #budem #kao #Brena #Sara #priželjkuje #uspeh #najveće #folk #zvezde

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja