NaslovnaHRONIKAIdentifikovana žrtve ubistva u Beču: Državljanin Srbije brutalno iskasapljen

Identifikovana žrtve ubistva u Beču: Državljanin Srbije brutalno iskasapljen

Screenshot/krone.at

Bečka policija saopštila je da je posle dva meseca identifikovana žrtva brutalnog ubistva u bečkom kvartu Otakring, a reč je o 27- godišnjem državljaninu Srbije.

Naime, reč je o ubistvu koje se desilo krajem februara, kada je otkriveno iskasapljeno telo, zbog čega je sve ukazivalo da je reč o ubistvu sa potpisom mafije. Sama činjenica da su žrtvi odsečeni prsti otežavali su identifikaciju, a identitet je konačno utvrđen DNK analizom.

Reč je o 27-godišnjem državljaninu Srbije, čije telo je pronađeno u stanu u ulici Sautergase, potvrdila je danas portparolka policije Barbara Gas.

Kako prenose mediji, samo ubistvo je verovatno imalo veze sa narko-mafijom, jer je u stanu i podrumu koji je pripadao stanu uzgajana marihuane. Okolnosti zločina i činjenica da je žrtva bila zlostavljana sugerišu da je reč o mafijaškom ubistvu.

Inače, policija je do otkrića tela došla prateći tragove i nakon što su dobili nalog za pretres stana naišli su na neverovatno brutalnu scenu.

Naime, telo je pronađeno u tuš kabini, a u susednoj sobi bila je plantaža za uzgoj stabljika kanabisa. Pored tuš kabine pronađena je i stolica u kojoj je ubijeni verovatno mučen. Leš je potpuno unakažen jer su ubijenom nedostajali određeni delovi tela.

“Ovo jasno ukazuje na egzekuciju sa potpisom balkanske mafije”, rekao je tada jedan od istražilaca. Šokirani stanari zgrade su posvedočili da je u ovom stanu bilo prilično bučno u poslednje vreme.

“Ovde živim 15 godina, ali u poslednje vreme sve češće smo viđali sumnjive likove. Jednostavno, to je vrsta ljudi koju ne želite da sretnete”, rekao je tada jedan od stanara.

On je dodao da se jednom prilikom čula buka kroz ulaz, i da je njih nekoliko trčeći sišlo niz stepenište i izletelo iz zgrade, ali da ne zna ko su oni.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Identifikovana #žrtve #ubistva #Beču #Državljanin #Srbije #brutalno #iskasapljen

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja