NaslovnaVESTIVaš stan u Beogradu „NOVA  ALTINA" - 7 objekata u nizu

Vaš stan u Beogradu „NOVA  ALTINA” – 7 objekata u nizu

Beogradska kompanija Alterra Gradnja započela je prošle godine realizaciju projekta „Nova Altina”, jedinstvenog stambenog kompleksa koji se gradi u zemunskom naselju Altina i koji, u prvoj fazi, obuhvata sedam stambenih objekata, noseći imena Platan, Breza, Hrast, Jasen, Brest, Kesten i Javor.

Svaki objekat u kompleksu sastojaće se od po 10 stanova kvadrature od 45 m² do 70 m², sa parking mestima u garaži i na parceli.

Blizina TC „Zemun park”, „Metro Cash & Carry”, centra Zemuna, Novog Beograda, Aerodroma Nikola Tesla, budućeg parka sa javnim bazenima i sportskim kompleksom, kao i brz i lak pristup auto-putevima E70 i E75 dodatno doprinose atraktivnosti i kvalitetu života budućih stanara „Nove Altine”.

Beograd se poslednjih godina veoma brzo razvija i širi, a naselje Altina nije izuzetak u tom procesu, naprotiv. Primetan je porast fluktuacije ljudi, što ne podrazumeva samo povećanje broja stanovnika, nego i povećanje broja radnih mesta i prilika za poslovanje u neposrednoj okolini  samog lokaliteta.

Pored postojeće, planirana saobraćajna mreža omogućiće da centar Beograda bude veoma pristupačan, a isto tako će stanovnicima, veoma jednostavno i brzo biti omogućeno da stignu do Surčina, Batajnice, Stare ili Nove Pazove, Krnješevaca ili okolnih mesta u kojima se munjevitom brzinom razvijaju stari ili niču novi industrijski centri, i gde je danas i svakako u perspektivi najviša tražnja za radnim mestima zbog državne strategije razvoja industrije baš na tom području.

Svesni svih ovih činjenica, dobog poznavanja lokaliteta i na osnovu decenijskog iskustva u poslovanju, lokacija na kojoj se izvodi projekat „Nova Altina”, nametnula se kao logičan izbor.

U realizaciji „Nove Altine” prioritet je dat korišćenju visokokvalitetnih i savremenih materijala kako bi se obezbedila dugotrajnost i funkcionalnost objekata. Prilikom odabira materijala za ove objekte, poseban naglasak stavljen je na ključne aspekte: visok kvalitet izolacije, trajnost materijala i estetika.

Kroz pažljiv proces selekcije, odabrani su materijali koji ispunjavaju ove zahteve, uzimajući u obzir dugoročne efekte na objekte i njihovu okolinu. Fokusirajući se na visok kvalitet fasadne izolacije i spoljašnje PVC stolarije sa argonskim staklima, obezbeđujemo energetsku efikasnost i udobnost stanovanja, dok postojanost materijala garantuje dugotrajnost i minimalne potrebe za održavanjem

Uz to, prilikom izbora fasadnih materijala, krovnog pokrivača, podnih obloga, spoljašnje i unutrašnje stolarije, preferirali smo renomirane proizvođače koji su poznati po svojoj pouzdanosti i izuzetnom kvalitetu proizvoda. Ovo osigurava da svaki element objekta u projektu „Nova Altina” zadovoljava izuzetno visoke standarde.

Prostori oko objekata će biti obilno zasađeni zelenilom, što neće samo poboljšati estetiku nego će doprineti i stvaranju prijatnog i harmoničnog okruženja za stanare. Ovakav pristup gradnji omogućava veći stepen udobnosti i kvaliteta života

Direktna prodaja: +381 64 6473399

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Vaš #stan #Beogradu #NOVA #ALTINA #objekata #nizu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja