NaslovnaRAZONODASnima se serija o Emanuelu i Brižit Makron

Snima se serija o Emanuelu i Brižit Makron

Holivudske zvezde Rajan Gosling i Džulija Roberts najverovatnije će igrati Emanuela Makrona i njegovu suprugu u televizijskoj seriji o njihovoj vezi, koja je počela još dok je on bio srednjoškolac, a ona udata učiteljica.

Gomon (Gaumont), najstarija francuska filmska producentska kuća, objavila je da radi dramu iz šest delova o odnosu francuskog predsednika i njegove supruge.

Glavne uloge još nisu odabrane, ali je tokom rasprave o produkciji na mreži BFM TV, Roselin Bašlo, bivša francuska ministarka kulture, predložila glumce koje bi volela da vidi u glavnim ulogama.

„Odmah sam pomislila na Rajana Goslinga, jer sam otkrila da postoji fizička sličnost između Emanuela Makrona i njega. A onda sam pomislila i na Džuliju Roberts”, rekla je.

Gomon nije objavio tačan datum kada će serija biti prikazivana. Napisaće je francuski scenaristi Benedikt Šarl i Olivije Pupono, a svaka epizoda će trajati 45 minuta.

„Brižit Makron je fascinantan lik, hteli smo da joj pristupimo na romantičan, gotovo melodramatičan način, zbog njene romantične sudbine”, rekla je Šarl u intervjuu za Le Figaro.


Priča će započeti 1992. godine kada je 15-godišnji Makron na pozorišnoj radionici drame u Katolik Providens školi u Amijenu, upoznao učiteljicu Brižit, svoju buduću suprugu. Brižit je tada imala 39 godina, muža bankara Andre-Luisa Ozijera i troje dece.

Njihova veza izazvala je kontroverze u provincijskom gradu na severu Francuske i dovela do toga da su njegovi roditelji, oboje lekari, poslali Makrona u Pariz na školovanje. Brižit se se, međutim, 2006. razvela od supruga i udala za Makrona godinu dana kasnije.

Kada su se venčali 2007, Emanuel je imao 29, a Brižit 54 godine. Deset godina kasnije postao je predsednik Francuske.

Privatni život aktuelnog francuskog šefa države obično je zabranjen za francusku televiziju i kinematografiju, a Bašlo je rekla da se oseća nelagodno zbog te ideje. Ipak, priznala je, ako se drama bude emitovala, biće jedna od prvih koji će je pogledati.


 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Snima #serija #Emanuelu #Brižit #Makron

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja