NaslovnaRAZONODAOvako izgleda Serena Vilijams kad utorkom pravi takose

Ovako izgleda Serena Vilijams kad utorkom pravi takose

Serena Vilijams, legendarna teniserka i sada majka dve devojčice, uživa u porodičnim trenucima i njihovom deljenju sa svojim pratiocima na Instagramu. Jedna od njenih omiljenih tradicija je „Taco Tuesday” ili „Takos utorkom”, kada pravi ukusne meksičke specijalitete – takose za ručak. Ovaj običaj je postao neizostavan deo nedeljnog rasporeda u domu Vilijams.

Svakog utorka, Serena se posvećuje pripremi ovog popularnog meksičkog jela, birajući raznovrsne sastojke kako bi zadovoljila ukuse svoje porodice. Od svežeg povrća do vrlo začinjenog mesa, Serena se trudi da svaki takos bude savršen. Ona često deli fotografije i video zapise procesa pripreme, kao i konačnog rezultata sa svojim pratiocima na Instagramu, gde se može videti i kako njena porodica uživa u zajedničkom obroku.

Serena ne samo da deli svoje kulinarske veštine, već i trenutke provedene sa svojim ćerkama, koje su često prisutne u kuhinji. Njena starija ćerka, Olimpija, 6, ponekad pomaže mami u pripremi, dok je mlađa ćerka, Adira, koja ima 8 mecesi, slatki mali posmatrač. 

Serena rado pokazuje svetu da joj je porodica uvek na prvom mestu.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovako #izgleda #Serena #Vilijams #kad #utorkom #pravi #takose

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja