NaslovnaNAJNOVIJEApsolutna je neistina da se vrši opstrukcija prikupljanja potpisa

Apsolutna je neistina da se vrši opstrukcija prikupljanja potpisa


APSOLUTNA je neistina da rukovodstvo Opštine Savski venac vrši opstrukciju prikupljanja potpisa, saopšteno je iz ove gradske opštine.

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

– Zbog neistina koje iznosi Radomir Lazović koji je danas upao u zgradu Opštine Savski venac tvrdeći da postoje ozbiljne opstrukcije vlasti pri prikupljanju potpisa, obaveštavamo javnost da se na Savskom vencu ne vrše nikakve malverzacije pri prikupljanju potpisa i da je Gradska opština Savski venac obezbedila overitelje prema zahtevu predstavnika Zelenog fronta.

Opština Savski venac je obezbedila overivače i maksimalno izašla u susret ZLF bez obzira što su njihovi predstavnici više puta menjali lokacije i termine za prikupljanje potpisa. Overivači su u prethodnih 6 radnih dana raspoređeni na mestima prikupljanja potpisa na teritoriji opštine u skladu sa zakonskom obavezom i zahtevom ZLF, a u skladu sa potrebama drugih izbornih lista koje učestvuju u izbornom procesu. 

Ujedno, obaveštavamo ZLF da Gradska opština Savski venac ne vrši sabotažu navedene liste, a ukoliko postoji činjenično stanje da Lazović ne može da prikupi dovoljan broj potpisa na našoj opštini, to nije razlog da iznosi neistine i obmanjuje građane – objavila je služba za informisanje gradske Opštine Savski venac.

BONUS VIDEO: BOJKOT OPOZICIJE PROPAO – Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Apsolutna #neistina #vrši #opstrukcija #prikupljanja #potpisa

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja