NaslovnaRAZONODATajvanska manekenka ima šrafove u glavi

Tajvanska manekenka ima šrafove u glavi

Tajvanska manekenka Fang Kijuan (36), poznata i kao Sprajt, detaljno je opisala svoj šok u objavi na Instagramu koji je doživela kad je prošla kroz bezbednosni skener na aerodromu.

Ova žena koja za sebe kaže da je “fanatik za plastičnu hirurgiju“ dala je preko 250.000 dolara na 20 raznih kozmetičkih procedura, uključujući dve operacije čela, pet na kapcima, pet na nosu, dve na bradi i liposukciju za popravku lica čak pet puta. Kao rezultat toga, Fang je ostala sa više stranih predmeta ugrađenih u njenu bradu.

Na jednom putovanju, dok je pokušavala da prođe kroz bezbednosni skener aerodroma, mašina je registrovala hirurški šraf od skoro 3 cm odmah ispod njene donje usne, kao što se vidi na njenim Instagram fotografijama, i počela da pišti. Fang veruje da je šraf ostao tamo tokomu gradnje proteze za bradu koju je ugradila pre osam godina.

 

 

Nažalost, to nije bio jedini zaostali predmet koji se pojavio pri naknadnom skeniranju.

“Neočekivano sam otkrila da i ja imam pirsing, ali u nosu“, otkrila je ljudska vudu lutka i dodala “Moje lice izgleda kao slagalica!“.

Njeni pratioci, kojih ima preko 1,3 miliona, bili su šokirani mnoštvom njenih šrafova.

„Čoveče, teško je gledati te“, rekao je jedan pratilac. “To pokazuje koliko će ljudi ići za standarde lepote”, a drugi je rekao: “Idi na magnetnu rezonancu i sve će biti izbljuvano.

Na sreću, uprkos groznom izgledu na rendgenu, hirurški šrafovi generalno nisu štetni za pacijenta i stoga ih zapravo ne treba uklanjati.

“U većini slučajeva, implantati mogu ostati u vašem telu bez ikakve štete, navodi Veri Vell Health . “Njihovo uklanjanje nikada ne bi trebalo smatrati delom ‘rutinske’ nege”, prenosi New York Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Tajvanska #manekenka #ima #šrafove #glavi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja