NaslovnaVESTIUhapšeno jedno lice zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Vučića

Uhapšeno jedno lice zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Vučića

BEOGRAD  – Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je uhapšen Dragan Mijatović iz Sombora, zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Zbog pretnje ugrožavanja sigurnosti predsednika Republike, uhapšen je Dragan Mijatović iz Sombora i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati”, navodi se u saopštenju MUP-a.

Najoštrije osude pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću

 Najviši državni zvaničnici najoštrije su osudili pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama koje su usledile nakon atentata na premijera Slovačke Roberta Fica i pozvali nadležne organe da hitno reaguju.

Premijer Srbije Miloš Vučević istakao je da očekuje hitnu reakciju nadležnih državnih organa i podsetio je da su takve pretnje dolazile i ranije u poršlosti.

“Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda. Ali neće im proći!”, rekao je Vučević.

Kako je rekao, predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije.

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Uhapšeno #jedno #lice #zbog #pretnje #ugrožavanja #sigurnosti #predsednika #Vučića

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja