NaslovnaRAZONODAPriznajem da sam zavisnik – dok je moj partner ležao na samrtnoj...

Priznajem da sam zavisnik – dok je moj partner ležao na samrtnoj postelji plašila sam se samo za svoje tetovaže

„Najtetoviranija britanska mama” otkrila je svoju najveću briga dok je njen partner ležao na samrtnoj postelji – a to je bilo u vezi sa njenim potrebama da ima još tetovaža. Naime, Melisa Sloun iz Velsa, ozloglašena je po svojoj ogromnoj kolekciji bodi arta koju je partner, Luk, uglavnom uradio u „zatvorskom stilu” kod kuće.

Da Melisin dečko ne može da je oslikava najmanje tri puta nedeljno, ne bi imala nikoga da ispuni njene česte želje – uglavnom zato što joj je zabranjeno da ulazi u prave salone za tetovažu. Ali, kada je Luk, sa kojim ima dvoje dece, hitno prebačen u bolnicu prošle godine nakon što mu je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, kako piše Daily Star, ona je samo mislila da ako Luk umre, ona više ne bi mogla da se tetovira.

Opsesivna mama je ispričala za ostrvske medije da je odahnula kada je saznala da će Luk preživeti.

„Još je sa mnom – Bog ga blagoslovio. Ne znam šta bih bez njega, stvarno ne bih znala šta da radim. Tada ne bih imala čoveka koji mi ispunjava zahteve i radi tetovaže. Ako ne mogu da radim tetovaže, onda bi to bio pravi haos. Sada je dobro, imao je srčanu insuficijenciju i samo polovina njegovog srca radi i pluća su mu se zgusnula”.

Srećom za Luka i za Melisinu kolekciju tetovaža, njegovo zdravlje je stabilnije. Ali, dok se Melisa plašila da izgubi svog saputnika i ličnog majstora za tetovaže u životu je dobila nešto drugo. Dok se borila sa mišlju o potencijalnoj tuzi za dva velika dela svog života, ona je odlučila da se pomoli uz krevet gde je brzo uspostavila vezu sa Isusom. Ne želeći da odustane od veze sa Lukom, plašeći se da se više nikada ne tetovira i da njene devojčice izgube oca, Melisa je rekla da se iznenada dogodilo čudo.

„Kada je Luk bio u bolnici, kada je imao nekoliko sati života, ja sam bila tu pored njega. Imao je svu potrebnu medicinsku negu, samo je morao da izdrži. Molio sam se te noći u sobi i nikada se ranije nisam molio i rekao sam ‘ne daj mu da umre zbog dece’. I desilo se čudo, on se izvukao i tada mislim da sam počela da verujem u Isusa”, iskreno je ispričala Melisa. Doduše, ona je rekla i da prvobitno izbačena iz lokalne crkve zbog svojih tetovaža. Ali, uprkos svemu tome, Melisina ljubav prema Isusu nije je pokolebala i teškom trenutku joj je pomogla.


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Priznajem #sam #zavisnik #dok #moj #partner #ležao #samrtnoj #postelji #plašila #sam #samo #svoje #tetovaže

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja