NaslovnaRAZONODASlavni košarkaš Miroslav Raduljica dočekao Nikolu Rokvića u Atini, u Egini ga...

Slavni košarkaš Miroslav Raduljica dočekao Nikolu Rokvića u Atini, u Egini ga čeka porodica

Danas pravoslavni vernici slave letnjeg Svetog Nikolu, praznik koji obeležava prenos moštiju Svetog oca Nikolaja – Mirlikijskog čudotvorca iz Mire u Likiji u Bari u Italiji.

Danas u Eginu, posle mesec dana pešačenja, zapravo znatno duže ako se uzmu u obzir i pripreme za ovaj „Put za dečiju radost”, na svoj imendan, stiže Nikola Rokvić, da se pokloni pred moštima Svetog Nektarija.

Poslednjeg dana pešačenja pevaču se na humanom putu pridružio legendarni srpski košarkaš Miroslav Raduljica

– Na ulasku u Atinu dočekao me je naš brat Miroslav Raduljica. Hvala ti Miroslave na želji da mi se priključiš u pešačenju u ovom danu koji je najradosniji za mene. Brat mi je dao ovu divnu ikonu svetog Nektarija, da me blagoslovi – poručio je Rokvić na svom Instagram profilu.

– Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta, poručila je Nikolina supruga Bojana koja je sa decom u Egini.

Sve su brojniji na društvenim mrežama i komentari podrške za poduhvat našeg poznatog pevača: „Svaka čast Nikoli, svi smo preživljava zajedno sa njim sve napore. Sa nestrpljenje sam očekivala nove objave i divila se toj veri, snazi, izdržljivosti. Neka je Bog sa Vama!”


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Slavni #košarkaš #Miroslav #Raduljica #dočekao #Nikolu #Rokvića #Atini #Egini #čeka #porodica

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja