NaslovnaVESTISrbi će biti ponosni na svoju zemlju, jer nije pognula glavu

Srbi će biti ponosni na svoju zemlju, jer nije pognula glavu

NJUJORK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je sinoć u Njujorku da velike zemlje preduzimaju neverovatne stvari i iznose zastrašujuću argumentaciju kako bi ubedile druge da glasaju za rezoluciju o Srebrenici, sa ciljem da se Srbiji i srpskom narodu nametne moralna i politička odgovrnost i osuda sa svim posledicama koje iz toga proizilaze.

Dodaje da će građani naše zemlje u petak u neke zemlje biti razočarani, dok ćemo druge slaviti, ali bez obzira na to, Srbi će biti ponosni na svoju zemlju, je je ona slobodna i slobodarska zemlja.

“U neke ćemo biti razočarani, neke ćemo da slavimo, ali ćemo uzdignute i uspravne glave ići svuda po svetu, jer ceo svet zna da je Srbija slobodna i da je slobodarska država i da njom niko ne upravlja, ni daljinskim upravljačem, ni mejlom, ni faksom, ni konopcima. Znaće da se Srbija suprostavila bahatima, velikima i moćnima, ne zbog toga što joj je nešto potrebno, ne zbog toga što je nešto kriva, nego zato što je čuvala slobodu i svoj obraz”, rekao je Vučić za RTS.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Srbi #će #biti #ponosni #svoju #zemlju #jer #nije #pognula #glavu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja