NaslovnaRAZONODAGeri obožava svoju 54 godine stariju suprugu

Geri obožava svoju 54 godine stariju suprugu

Geri je svojoj supruzi za 80. rođendan pripremio romantičnu večeru, što ne bi bilo neobično da on nema samo 26 godina. Geri i Almeda Hardvik su čudan par, a njihova ljubavna priča pobija stereotipe. 

„Losos i dobro vino za večeru, rođendanska torta i iznenađenje za moju lutku”, napisao je Geri Hardvik, koji je 71-godišnju Almedu upoznao 2015. godine na sahrani njenog sina koji je bio njegov poznanik.

Venčali su se posle samo dve nedelje poznanstva, kad je on imao 18, a ona 71 godinu. Uprkos velikoj razlici u godinama, ovaj neobični par tvrdi da su jako zaljubljeni, a to često pokazuju i na društvenim mrežama.

Njihova svadbena ceremonija koštala je samo 200 dolara, a od tada, oni svoj ljubavni život redovno dele sa pratiocima.


Njihov profil na TikToku je, međutim, prijavljen zbog neprimerenog sadržaja.

“Uklonili smo neke od naših sadržaja koji su bili prijavljeni zbog „seksualno eksplicitnog sadržaja”, otkrio je Geri vernim pratiocima, kojih ima više od 50.000.

To ih nije sprečilo da i dalje šire svoju ljubav, a Geri je sada “svojoj lutki” uputio i onlajn čestitku povodom njenog jubilarnog 80. rođendana:

„Srećan rođendan najčudesnijoj ženi na svetu… Ja sam najsrećniji muž, jer se svakog dana mogu probuditi pored tebe… Ti si zaista ljubav mog života i volim te svakim otkucajem svoga srca. Slavimo moju kraljicu! Srećan ti rođendan, lutko moja“, poručio je, između ostalog, Almedi putem Instagrama.

On kaže da su ga oduvek privlačile starije žene i da je to prvi put primetio kad se sa samo osam godina zaljubio u svoju učiteljicu. Zaljubljeni mladić otišao je toliko daleko da je čak istetovirao svoje i Almedino ime na grudima.

„Zajedno smo prolazili kroz uspone i padove koje smo uvek savladavali, a gledajući unatrag, to nas je zaista samo ojačalo”, prenosi britanski tabloid San.

„Almeda je toliko mlada u duši da nam godine uopšte ne smetaju, nikada zapravo i ne razmišljamo o tome. Znam samo da je Bog uslišio moje molitve onoga dana kada je ona ušla u moj život“, kaže zaljubljeni Geri, i dodaje da im je 2021. bila najteža, jer su se oboje borili sa koronavirusom.

I tada se, međutim, na društvenim mrežama činilo da se dobro zabavljaju u karantinu – mazili su se i pevali serenade jedno drugom.

Geri i Almeda sada žive zajedno sa dvoje Almedinih unuka, starosti 17 i 22 godine, i dele svoj život na Jutjub kanalu pod nazivom “Geri i Almeda Hardvik”.


 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Geri #obožava #svoju #godine #stariju #suprugu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja