NaslovnaREGIONMiki, znam da VOLIŠ JK, srediću ti autogram! Ko baje, A KO...

Miki, znam da VOLIŠ JK, srediću ti autogram! Ko baje, A KO LAŽE

Foto: EPA Boris Pejovic, Beta/Đorđe Cmiljanić, Ana Paunković

Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore, pozvao je danas crnogorskog premijera Milojka Spajića na poligraf kako bi se utvrdilo ko ne govori istinu od njih dvojice.

– Miki, pošto ste izgoreli poligraf u CB-u, a ti imaš veze u Nemačkoj, da odemo u Visbaden na poligraf da vidimo ko meni baje, a ko laže od nas dvojice. I da onaj na koga zapišti poligraf podnese ostavku na sve funkcije? Je l to pošteno? – naveo je, Knežević, između ostalog u svojoj objavi na Instagramu.

On potom navodi:

– Rekao si u prisustvu Andrije Mandića, Branka Krvavca i mene, da će Crna Gora biti uzdržana uz obrazloženje da želimo da želimo da se kandidujemo za nestalnu članicu SB UN, i da tako imamo izgovor i za one koji su “za” i za one koji su protiv Rezolucije.

Knežević i dodaje:

– P.S. Ja snosim troškove puta, pošto je Do Kvon u zatvoru, a Kotrel je pukao 20 miliona na kocki pre neku noć.

Knežević je Spajića prozvao i za Jelenu Karleušu.

– P.S.S. Pošto voliš Karleušine pesme, zamoliću je da ti da autogram kad bude održala koncert u Zeti, ako budeš smeo doći od Severine – napisao je Knežević.

Podsetimo, Knežević je sinoć u emisiji na TV Hepi u kojoj su, između ostalih, gostovali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i Jelena Karleuša, kazao da je Milojko Spajić njemu i Andriji Mandiću obećao da će Crna Gora biti uzdržana na glasanju o Rezoluciji o Srebrenici.

– Molio nas je da ne talasamo i da ga ne dovodimo u neprijatnu situaciju. Ja nisam usta otvarao, sve dok on nije pošao u Nemačku. On je tamo bio 15 dana, duže je bio u Nemačkoj nego Šolc i kad se vratio iz Nemačke on je promenio stav – rekao je Knežević.

Knežević je potom dodao:

– Onda su nam izašli sa amandmania. Nema tu filozofije. Amandmani su došli iz nemačke ambasade. Spajića i ministra spoljnih poslova Ivanovića, koji su se inače izjašnjavali kao Srbi, pozvali su u ambasadu i rekli im ‘to će biti vaši amandmani, na taj način pomažete Srbiji – rekao je Knežević.

Kaže da bi bio mnogo srećniji da je 191 država bilo za rezoluciju, a da su Srbija i Crna Gora bili zajedno protiv.

– Mi smo više puta podnosili rezolucije o Srebrenici nego majke Srebrenice. Ja sam običan predstavnik Srba u Crnoj Gori. Nervira me kad Zvezda izgubi, imam problema sa štitnom žlezdom. Običan sam čovek. Ali kada vidim da neko nasrće na mene i moj narod, moram da dignem glavu – naveo je on.

Kazao je i da je “običan narod je protiv ove sramne rezolucije o genocidu u Srebrenici”.

Inače, povodom Kneževićevih tvrdnji koje je izneo u emisiji, sinoć se oglasio crnogorski premijer, koji je napisao na društvenoj mreži “Iks”:

– Ko ti to baje?

Ko ti to baje? pic.twitter.com/Xtb5hSzWIQ


— Milojko Spajić (@MickeySpajic) May 28, 2024

Ovo je, inače, naziv i jedne Karleušine poznate pesme.

Kurir.rs

Bonus video:

02:00

Knežević, nosilac promana u CG je DF

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Miki #znam #VOLIŠ #srediću #autogram #baje #LAŽE

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja