NaslovnaPLANETAUbijena dva izraelska vojnika na Zapadnoj obali, još jedan na severu Gaze

Ubijena dva izraelska vojnika na Zapadnoj obali, još jedan na severu Gaze

TEL AVIV – Dva izraelska vojnika, teško ranjena u sinoćnjem napadu automobilom u blizini grada Nablusa na Zapadnoj obali, preminula su od zadobijenih rana, saopštila je izraelska vojska.

Prema pisanju medija, vojnici su vršili nasumične provere na licu mesta palestinskih automobila koji su napuštali Nablus, što je dovelo do formiranja kratkog reda.

Dok su vojnici proveravali automobil jedno vozilo pozadi je zaobišlo red i pojurilo na dvojicu vojnika, udarivši ih, prenosi Tajms of Izrael.

Auto je zatim napravio polukružno okretanje i pojurio nazad prema Nablusu, a prema izveštajima, vozači su se predali palestinskim vlastima.

Al Džazira: U izraelskom napadu na severnu Gazu ubijeno sedmoro ljudi

U izraelskom napadu na centar za raseljena lica u severnom Pojasu Gaze ubijeno je sedmoro ljudi, javlja Al Džazira.

Ranije danas, katarska agencija je izvestila da su izraelski vazdušni udari pogodili kuću u kampu Šati, zapadno od grada Gaze, ubivši najmanje jednu osobu, a ranivši šest.

U naselju Zejtun, blizu grada Gaza, Izrael je obnovio kopnenu ofanzivu, napadajući to područje po četvrti put tokom rata, piše Al Džazira.

Palestinsko Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u poslednja 24 časa u Gazi u izraelskim napadima ubijeno 53 ljudi, a ranjeno 357.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ubijena #dva #izraelska #vojnika #Zapadnoj #obali #još #jedan #severu #Gaze

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja