NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJALavovi, ne propustite ovu povoljnu priliku koja je pred vama

Lavovi, ne propustite ovu povoljnu priliku koja je pred vama

Pogledajte dnevni horoskop za petak 31. maj 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I ovaj radni dan bi mogao biti nešto zahtevniji kod većine Ovnova, posebno kada su u pitanju papirologija, ugovori i razna dokumenta. Zato bi trebalo da obratite dovoljno pažnje i vodite računa da vam nešto nije zaostalo iz prethodnog perioda.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, izlazak, pa priuštite sebi lepe opuštene trenutke u prijatnom društvu okruženi pozitivnim osobama.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Bikovi, više pažnje usmerite na saradnike jer možete imati probleme u komunikaciji i zastoje.

Ljubav: Iskoristite dan za druženje. Budite inicijator nekog okupljanja u koje ćete uključiti i dragu osobu, podrazumeva se.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Saradnje sa strancima mogu doživeti jedno ubrzanje i trebaće vam sva vaša racionalnost, fokus i praktičnost da biste se izborili sa gomilom obaveza koje vas mogu zatrpati.

Ljubav: Solidan je dan da preuzmete inicijativu za neke konkretne uspešne ljubavne korake. Okolnosti vam idu na ruku.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Posao: Budite strpljivi, pre svega, i pustite da stvari idu svojim tokom. Uz malo samokontrole uspećete uspešno da privedete kraju ovu radnu sedmicu.

Ljubav: Petak je. Iskoristite ga da izađete negde u provod sa prijateljima. Vreme je za opuštanje u dobrom društvu.

Zdravlje: Potreban vam je odmor, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Vodite računa kada su poslovni dogovori u pitanju, moguće su promene. Posebno se pozabavite finansijskim delom. Nije povoljan dan da rizikujete.

Ljubav: Svi vaši osvajački aduti mogu doći do izražaja, pa je logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Iako je poslednji radni dan u sedmici, može vam biti pomalo napet. Potrudite se da najvažnije obaveze korektno odradite.

Ljubav: Organizujte neko okupljanje, prijaće vam širi krug prijatelja i osećaćete se ispunjenijim.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Neophodno je vaše veliko angažovanje, smirenost i spremnost da se prilagodite okolnostima koje su po vas zahtevne. Vi to možete,

Ljubav: Slobodne Vage, ukoliko postoji osoba koja vas privlači i u vama budi strasti, nemate oko čega mnogo da se dvoumite.

Zdravlje: Osetljivost urogenitalnog trakta.

Škorpija

Posao: Odlična završnica ove poslednje radne sedmice je pred Škorpijama. Bićete zadovoljni postignutim, a moguće je i proširenje poslovanja sa inostranstvom.

Ljubav: Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi, smanjite obaveze i pokušajte da nađete prostora samo za vas dvoje.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Strelac

Posao: Očekuje vas ubrzanje, ali i mnogo nepredviđenih situacija, kao i komplikovana organizacija obaveza. Iako će se sve sručiti na vas, ne bi trebalo da imate većih poteškoća, pod uslovom da se dobro organizujete.

Ljubav: Spremni ste za flert, zabavu, avanturu, ali vam nije do ozbiljnijeg vezivanja trenutno. Uživajte u svemu onome što vam prija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Može doći do odlaganja ili pomeranja rokova kod nekih poslova ili problemi sa papirima, ali ćete to rešiti. Pazite dobro ako ulazite u kredite ili bilo kakva zaduživanja.

Ljubav: Jarčeve očekuje dobar dan da uživaju u sferi ljubavi, počev od porodične harmonije, pa do flerta i avanture kao jednih u nizu novih mogućnosti.

Zdravlje: Hronični umor.

Vodolija

Posao: Obaveza će biti koliko hoćete ovog poslednjeg dana u sedmici, a neke poteze ćete možda morati da ponovite kako biste uspeli da završite ono što započnete.

Ljubav: Vrlo lep dan biste mogli da očekujete na ljubavnom planu ukoliko dovoljno pažnje i razumevanja pružite dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Nije isključeno da i tokom ovog dana budete zatrpani poslom i informacijama preko glave. Pažljivo sve isproveravajte i ne donosite brzoplete odluke.

Ljubav: Posao i ljubav će se danas nekako preplitati. Obratite pažnju na ljubavne signale koji mogu pristizati od nekog sa kime radite.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

izvor

#Lavovi #propustite #ovu #povoljnu #priliku #koja #pred #vama, 1717136008

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja