NaslovnaPLANETAOn i žena su poginuli, ćerkica teško povređena

On i žena su poginuli, ćerkica teško povređena

Edi Zdjelar (24) i njegova supruga poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Novske u Hrvatskoj. Zdjelar je vozio BMV kojim je velikom brzinom naleteo na kamion na autoputu, a sa njima je bilo dete u automobilu.

On je nekoliko sati pre udesa na svom Fejsbuk profilu objavio snimak na kojem se vidi kako juri u BMV-u na autoputu, a vidi se da je vozio više od 200 km/h. Na snimku se čuje i glasan cvrkut galebova u pozadini, a napolju pada kiša. U jednom delu snimka Zdjelar je pozdravio prijatelje i obavestio ih da ide na krštenje.

Snimak je snimljen između 14.30 i 14.45 časova, što odgovara vremenu udesa, pošto je nesreća prijavljena u 15 časova.

Portal 24sata piše da je Zdjelar 2019. godine izazvao još jednu saobraćajnu nesreću sa fatalnim posledicama. On je u mestu Kovačevac kod Nove Gradiške, kao vozač kombija, izgubio kontrolu nad vozilom i nekontrolisano prešao na drugu stranu kolovoza i udario u betonski most. Tada su umrli muškarac i njegova trudna žena.

U petak, 31. maja oko 15 sati, na autoputu Bregana-Zagreb-Lipovac, između petlje Okučani i Novska, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe poginule, dok je jedna osoba teže povređena, saopštila je policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nezgode je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući automobilom novigradskih oznaka u pravcu Novske, udario u zadnji deo kamiona bosanskih nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istom pravcu.

Na mestu događaja poginuli su vozač i 20-godišnja putnica u automobilu, a tela su prevezena u sisačku Opštu bolnicu gde će biti obavljena obdukcija, dok je dete teško povređeno.

Uviđaj na mestu događaja obavio je zamenik županijskog državnog tužilaštva, pri Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku u saradnji s policijskim službenicima Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U vremenu od 15.20 do 17.30 sati za sav saobraćaj zatvorena je severna traka na deonici od raskrsnice Okučani do raskrsnice Novska, a saobraćaj se odvijao obilaznim pravcima, saopšteno je iz PU Sisačko-moslavačke.

Kako se saznaje iz KBC Zagreb, devojčica je stabilno i trenutno je van životne opasnosti, piše jutarnji.hr.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#žena #poginuli #ćerkica #teško #povređena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja