NaslovnaNAJNOVIJELista "Niš sutra" pobedila, moguće formiranje vlasti sa Ruskom strankom

Lista “Niš sutra” pobedila, moguće formiranje vlasti sa Ruskom strankom


NOSILAC liste koalicije okupljene oko SNS-a “Aleksandar Vučić – Niš sutra” Dragoslav Pavlović rekao je večeras da je ta lista ostvarila pobedu na lokalnim izborima u Nišu i da će možda formirati vlast sa listom Ruske stranke.

Foto Novosti

-Zajedno sa Ruskom strankom lista “Aleksandar Vučić – Niš sutra” može da formira vlast i u ovom gradu, rekao je Pavlović na konferenciji za novinare i dodao da su građani prepoznali politiku predsednika Aleksandra Vučića.

Pavlović je naglasio da se na osnovu preliminarnih rezulatata i obrađenih 93,4 odsto glasova može konstatovati da je koalicija okupljena oko SNS-a osvojila tri puta više glasova od liste “Biramo Niš – Đorđe Stanković”, a duplo više glasova od liste Grupe građana “Dr Dragan Milić”.

-Danas smo u Nišu videli praznik demokratije na lokalnim izborima, na izborima za Skupštinu grada i na izborima za svih pet Skupština opština. Možemo da konstatujemo da se radi o ubedljivoj pobedi, ocenio je Pavlović.

On je istakao da su građani Niša glasali po svojoj savesti, onako kako smatraju da bi trebalo i naglasio da je izborni proces protekao regularno, bez ikakvih problema, na svim biračkim mestima.

(Tanjug)

BONUS VIDEO – RUSKI BOMBARDER: Let SU-25 u borbenim misijama iznad zone sukoba u Ukrajini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Lista #Niš #sutra #pobedila #moguće #formiranje #vlasti #Ruskom #strankom

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja