NaslovnaNAJNOVIJESNS je u pravu, kol centri su jedna legitimna i sasvim normalna...

SNS je u pravu, kol centri su jedna legitimna i sasvim normalna stvar (VIDEO)


TEK završene izbore pratili su i incidenti – kada su pristalice opozicije napadale kol centre Srpske napredne stranke.

Foto: Printskrin N1

Stigle su osude sa svih strana, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je tužno gledati napade na kol centre, koji ne samo da su normalni, već i poželjni u svakoj demokratskoj zemlji.

A sada je potvrda stigla i odakle se nije očekivalo – sa N1.

Naime, Dejan Bursać – Naučni saradnik Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, odgovarajući na pitanje Šolakovih novinara, dao je njima neočekivan odgovor:

* Ono što je tema dana bila juče, to je kol centar SNS-a u master hali Novosadskog sajma. SNS je rekao da je to zakupljena prostorija i da se tu tradicionalno nalazi njihov call centar. Da li ste Vi znali da se i ranije tu nalazio call centar SNS-a? Je li to legalno? 

– Dobar deo Novosađana koji prate politiku je znao da SNS na Sajmu organizuje deo svojih logističkih aktivnosti. SNS je tu u pravu, kol centri su jedna legitimna, normalna i zakonom dozvoljena stvar i to radi svaka iole organizovana stranka u svetu! – rekao je Bursać.


GOST N1: SNS JE U PRAVU, CALL CENTRI SU JEDNA LEGITIMNA I SASVIM NORMALNA STVAR!

N1: Ono što je tema dana bila juče, to je call centar SNS-a u master hali Novosadskog sajma. SNS je rekao da je to zakupljena prostorija i da se tu tradicionalno nalazi njihov call centar. Da li ste… pic.twitter.com/qSyptaIU33 — Detektor laži (@LaziDetektor) June 3, 2024

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#SNS #pravu #kol #centri #jedna #legitimna #sasvim #normalna #stvar #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja