NaslovnaNAJNOVIJE"TUČA" U OPOZICIJI: Pavle Grbović i Vojislav Mihailović u klinču

“TUČA” U OPOZICIJI: Pavle Grbović i Vojislav Mihailović u klinču


Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas, komentarišući stav predsednika Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislava Mihailovića da ta stranka više neće imati isti odnos prema opozicionim strankama koje su izašle na izbore 2. juna, da ni odnos PSG prema toj stranci više neće biti isti.

Printskrin Insajder TV

Grbović je na društvenoj mreži Iks naveo da nije, niti će produbljivati razlike sa kolegama koje su ostale u bojkotu, zato što su na istoj strani godinama i da će tako ostati i u budućnosti, ali da to ne važi za „ove koji su tvrdo opozicionarstvo otkrili pre šest meseci“.

– Dovoljno je što smo platili cenu isturanja takvih kadrova u prvi red kampanje u Novom Sadu, tako da mogu da obradujem gospodina Mihailovića – ni naš odnos više neće biti isti – naveo je predsednik PSG.

Grbović je dodao da mu „ne pada na pamet“ da dopusti da im moralne lekcije dele „dojučerašnji članovi ‘komunalne koalicije’ u Novom Sadu, nosioci sablji, poštovaoci lika i dela Aleksandra Vulina ili Vučićevi nenaplaćeni analitičari koji su do juče sa Bokanom i Sarapom trovali sa Pinka“.

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović ocenio je danas da je, „nakon ponovne izborne krađe“, vreme pokazalo ispravnost stava da je cela opozicija trebalo prvo da se izbori za normalne izborne uslove, i da odnos te stranke prema delu opozicije koji je izašao na izbore „više neće biti isti“.

On je u saopštenju ocenio da je to bila „pogrešna i nepotrebna avantura, zvana izlazak na lokalne izbore pod nepromenjenim uslovima, koja je nanela nemerljivu štetu opozicionim naporima za normalizaciju stanja u društvu“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#TUČA #OPOZICIJI #Pavle #Grbović #Vojislav #Mihailović #klinču

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja