NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAUslijedio je šok obrt (VIDEO)

Uslijedio je šok obrt (VIDEO)

Sjećate li se Hunina Virgilija, mladića kog je cijeli svijet upoznao prije otprilike šest mjeseci zahvaljujući tome što je imao ljubavnu aferu s tastom iza leđa svoje supruge?

E, pa, čini se da je napokon odlučio da “izađe iz ormara” jer se neki dan fotografisao s jednim brazilskim gej porno glumcem i pritom najavio da će zainteresovani uskoro moći da vide kako su se zabavili.

Time je završena priča o njegovoj seksualnosti, te je sada kristalno jasno da je sve donedavno lagao javnost, a možda i samog sebe.

Podsjetimo, krajem novembra 2023, Kamila Oliveira, 25-godišnja djevojka iz Brazila, našla se u centru nepamćene medijske oluje kad je na Facebooku objavila da je suprug vara s njenim ocem!

Da dvojica muškaraca održavaju ljubavno-seksualni odnos iza njenih leđa, Kamila je shvatila nakon što je iz puke radoznalosti zavirila u očev mobilni telefon i pronašla niz intimnih prepiski i snimaka.

Šokirana djevojka sve je to potom objavila na Facebooku, a njena porodična drama ubrzo se pretvorila pravi u medijski cirkus.

Nekoliko dana potom Virgilio je pokušao da objasni šta je dovelo do toga da je pao u zagrljaj Edielsona Oliveire, čovjeka čijom se kćerkom oženio, te je ispred novinara pokušao sebe da prikaže kao žrtvu.

Vezu s tastom opisao je toksičnom te je izjavio da mu se davao jer se bojao za svoj život.

“Vrtjelo mi se u glavi od njegovih neprestanih prijetnji. Kada mi ne bi govorio da će me ubiti, govorio mi je da će nekoga poslati da me ubije. Prijetio mi je takođe i da će mi oduzeti sina i sve to zajedno je jako uticalo na stanje mog uma”, rekao je tada Virgilio.

“Morao sam da igram njegovu igru kako bih skupio protiv njega dokaze. Istina će kad-tad isplivati na vidjelo i cijeli Brazil će shvatiti šta se dogodilo, odnosno, šta je radio s mojim životom”, dodao je tome pa tasta nazvao monstrumom.

Genro de Araraquara vira ator de filmes de amor, Juninho Virgilio assume segredo sem o sogro pic.twitter.com/XkVgBGuqCb

— PLOCSOCIAL (@plocsocial) May 26, 2024

Pritom je negirao da je gej, ali sada je savršeno jasno da seks s tastom ipak nije bio jednostrani užitak, prenosi Net.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Uslijedio #šok #obrt #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja