NaslovnaPLANETAPrinceza objavila i kada će se pojaviti u javnosti

Princeza objavila i kada će se pojaviti u javnosti

Princeza od Velsa se oglasila i objavila nove detalje o svom zdravstvenom stanju, nakon što je 22. marta saopštila javnosti da boluje od raka. Ona je najavila i da će za vikend prisustvovati kraljevoj rođendanskoj paradi.

Princeza je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži „Iks“ navela da su je oduševile sve ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tokom poslednjih nekoliko meseci.

„Kažu da dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate da odmarate“, navela je Kejt Midlton.

I have been blown away by all the kind messages of support and encouragement over the last couple of months. It really has made the world of difference to William and me and has helped us both through some of the harder times.

I am making good progress, but as anyone going… pic.twitter.com/J1jTlgwRU8

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) June 14, 2024

Ona je istakla i da je njeno lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci.

„U danima kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim se u školski život, provodim vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da malo radim od kuće“, navela je Kejt.

Princeza od Velsa otkrila je i da će ovog vikenda prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj paradi sa svojom porodicom i izrazila nadu da će se pridružiti nekoliko javnih angažmana tokom leta.

„Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kakav dođe, slušam svoje telo i dopuštam sebi ovoliko potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom“, napisala je princeza.

BONUS VIDEO:

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Princeza #objavila #kada #će #pojaviti #javnosti

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja