NaslovnaREGIONSrbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

KUMANOVO – Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da “Srbi nisu genocidan već slobodarski narod”, kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

“Uz veliku zahvalnost na pozivu da večeras budem vaš gost, moram da vam priznam da se ja ovde među vama ne osećam kao gost. Među svojim narodom, među svim članovima „Srpskog veza“ zaista se osećam kao kod svoje kuće u Valjevu. I baš tako se verujem i vi osećate kada dođete u Srbiju jer Srbija je vaša kuća. Gde god živeli Srbi su jedan narod i toga uvek svi moramo biti svesni kako bismo odoleli pritiscima i namerama onih koji žele da nas dele i zavađaju”, rekao je Milićević pred više od hiljadu građana iz ovog dela Severne Makedonije.

Prema njegovim rečima, Srbi su uvek bili jaki samo onoliko koliko su jedinstveni i složni, navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Srbi #slobodarski #genocidan #narod

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja