NaslovnaREGIONPodignuta optužnica protiv žene koja je sa ćerkama tukla i terala devojčicu...

Podignuta optužnica protiv žene koja je sa ćerkama tukla i terala devojčicu na PROSTITUCIJU

Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv D.D. zbog sumnje da je izvršila krivično delo trgovina ljudima. Optužena se sumnjiči da je sa kćerkama tukla, zlostavljala i prodavala maloletnu A.K.

Kako je devojčica ispričala istražiteljima, one su je svakodnevno tukle, nisu joj dozvoljavale da ide svojoj kući, nalazile su joj poslove, terale je da krade i prosi, ali i da ima odnose sa muškarcima. Tvrdi da su joj pretile da će da je ubiju od batina, da će da joj kidaju kosu, da su je udarale nogama i rukama, vukle je za kosu… Maloletnica je izjavila da nije smela da ih prijavi jer su joj pretile da će je ubiti.

Devojčica je na saslušanju ispričala da se družila sa kćerkama okrivljene i da je došla kod njih da živi kada je njihova majka D.D. bila u zatvoru. Pojasnila je da je to uradila kako bi drugaricama pomogla da čiste. Kada je majka njenih drugarica izašla iz zatvora, tvrdi ona, prijavile su je da radi kako bi sakupljala limenke.

Devojčica tvrdi da su nakon “zaposlenja” D.D. i D.E. počele da je biju svakodnevno, nakon čega su zvale nekog čoveka i naterale je da prosi i da krade. Navela je i da su je sve tri tukle, da su je vodile da krade telefone i cigarete, a da su nakon toga sve tri pričale kako treba da je prodaju jednom čoveku. Pošto su pozvale tog čovjeka, on je došao. Kako devojčica nije htela da ide s njim, optužena ju je, kako je ispričala, istukla i naterala je da uđe u automobil tog čoveka. Tada ju je, kako tvrdi, i D.E. istukla i taj čovjek je zatvorio vrata, a u auto s njima ušla je i druga kćerka okrivljene. Kada su stigli kod jedne pijace, kako tvrdi, pomenuti muškarac ju je naterao da imaju seksualne odnose. Nakon toga ju je vratio u kuću okrivljene, koja ju je sutradan, prema rečima oštećene maloletnice, ponovo prodala drugom čoveku.

Tvrdi da su pretile da će snimak pokazati njenom bratu

Devojčica je istražiteljima rekla i da su je okrivljene stavljale na jedno mesto da prosi, a da su one bile u blizini i gledale je kako ne bi otišla. Samo su dolazile kako bi joj uzele novac koji dobije. Ispričala je i da je bila i gladna i žedna kada su je zlostavljale. Kada je jednom htela da pobegne, kako tvrdi, jedna od dotadašnjih drugarica ju je uhvatila i pesnicama je više puta udarila u vilicu i u stomak.

Kako je ispričala, kada je okrivljena proda, mušterija je dolazila po nju autom. U vozilo bi je uvela okrivljena koja je bila na zadnjem sedištu s njom i držala je za ruku. Sve bi, kaže, posmatrala sa kćerkama, a jednom su je i snimale. Rekle su joj da će snimak pokazati njenom bratu, što ipak nisu uradile.

Devojčica je ispričala i da je jednom od muškaraca kojem je prodata rekla da neće da ima odnos s njim i da će ga prijaviti policiji. On je, kako je rekla, pozvao okrivljenu, koja je došla sa kćerkama. Pošto su je ponovo istukle, kako navodi, ostale su sa njom kako bi gledale sve što joj on radi, pa čak i snimale.

Devojčica tvrdi da je dobila batine čim su se vratile kući, a kako je ispričala pred istražnim organima, prodale su je ponovo. V.D. joj je rekla kako se taj čovek zove, a ona im je rekla da ne želi da bude s njim. Tada su je, kako je ispričala, ponovo tukle i naterale je da ima odnose s jednim dečakom. On je zatim dao pare D.D., ali nije videla koliko novca. Nakon toga su je ponovo naterale da radi, a ubrzo je spasio komšija optužene. Jedne noći uspela je da pobegne kroz prozor, kada ju je video komšija, koji je rekao da uđe kod njih u kuću kako bi joj pomogao. Okrivljena je došla sa kćerkama i ponovo su krenule da je tuku, ali komšija to nije dozvolio. Kazala je da je više puta htela da pobegne, ali da nije mogla jer su vrata njene sobe bila zaključana. Smestili su je, kako je rekla, u malu prostoriju da spava na sunđeru, odakle joj nisu dozvolile da izlazi bez njihovog nadzora.

(Kurir.rs/ Adria.tv/ Preneo: T.A.)

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Podignuta #optužnica #protiv #žene #koja #ćerkama #tukla #terala #devojčicu #PROSTITUCIJU

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja