NaslovnaRAZONODAIz velikih tragedija nastaju veliki uspesi

Iz velikih tragedija nastaju veliki uspesi

Njena Visost princeza Ani-Frid Reus, kneginja od Plauena, poznatija kao Frida Lingštad, članica čuvene švedske grupe ABBA, rođena je 15. novembra 1945. godine u norveškom gradu Narviku, u znaku Škorpije sa podznakom u Vagi i Mesecom u Ribama.

Astrološka kombinacija znaka i podznaka zaslužna je za harizmatičnost, mističnost i erotičnost. Vladar Horoskopa Pluton, kao i suvladar Mars, pozicionirani u Lavu u desetom polju, definisali su je kao ambicioznu i jaku ličnost i doneli joj profesionalni uspeh i planetarnu popularnost.

Ipak, izuzetno nezgodna pozicija Saturna u Raku na samom MC-u uticao je na ozbiljna ograničenja i teškoće u porodičnom životu, velika iskušenja i izazove, i obeležio njen životni put. Rođena je iz ljubavne veze maloletne Norvežanke i nemačkog vojnika, pripadnika eksperimentalnog nacističkog programa Hajnriha Himlera – o rođenju superiornih jedinki arijevske rase. Do 32. godine živela je u ubeđenju da joj je otac poginuo u Drugom svetskom ratu, ali ga spletom slučajnih okolnosti upoznaje. Simboliku Saturna u Raku prati i prinudna selidba iz Norveške u Švedsku sa majkom i bakom, zbog bojazni odmazde lokalnog stanovništva. Brigu o njenom odrastanju preuzima baka, jer u drugoj godini gubi majku (simbolika Saturna u Raku, ali i Meseca u Ribama u kvadratu prema Uranu u Blizancima).

Podznak u Vagi naglašava potrebu za partnerskim odnosima. U prvi brak sa kolegom muzičarem ulazi kao maloletnica, ostvaruje se kao majka, ali i afirmiše kao perspektivna umetnica. Ipak, svetsku slavu stiče dok je bila u vezi sa svojim drugim partnerom, članom grupe ABBA. Jupiter u Vagi na Ascedentu, u odličnom aspektu sa Uranom u Blizancima i Merkurom u Strelcu, upravo odslikava srećne okolnosti i profesionalni uspeh u partnerskoj zajednici, ali i sastav grupe (dva bračna para). Mesec u Ribama u petom polju uživa u svetlima pozornice, u muzici.

Venera u Škorpiji, Vladar Ascedenta, nalazi se na nezgodnom 3. stepenu ( pad Meseca i egzaltacija Plutona), simboliše jaku energiju, moć, regeneraciju, uništenje postojećeg i stvaranje nečeg potpuno novog. U Horoskopu Ani-Fride – nestanak muzičke grupe i braka koji su joj doneli najveću sreću i uspeh. Treći brak sa nemačkim princem Rojsom od Plauena sasvim joj je promenio životni put – aristokratsko okruženje, iskreno prijateljstvo sa švedskom kraljevskom porodicom, brigu o njegovim ćerkama bliznakinjama.

Nažalost, srećne okolnosti nisu dugo trajale. Izazovi Venere na 3. stepenu Škorpije, kao i Saturn iz Raka na MC-u, donose nove tragedije u svojoj simbolici. Godine 1998. gubi ćerku u saobraćajnoj nesreći, a godinu dana kasnije i ljubav svog života – trećeg supruga.

Horoskop Ani-Fride karakteriše da iz velikih tragedija nastaju veliki uspesi, u potpunoj simbolici znaka Škorpije. Danas živi povučenim životom u porodičnom zamku u Švajcarskoj i bavi se humanitarnim radom. Tranzitni Jupiter je prošlog meseca ušao u Škorpiju, u pozitivnom smislu je aktivirao njenu Veneru u Škorpiji i izvesno će joj doneti neke nove životne uspehe.

Zoran Delibos

Facebook.com/astrolog Zoran Delibos

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#velikih #tragedija #nastaju #veliki #uspesi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja