NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJANajsmešniji izgovori za odbijanje odnosa u braku

Najsmešniji izgovori za odbijanje odnosa u braku

U svakoj vezi, normalno je da partneri imaju različite nivoe seksualne želje. Ponekad jedan partner može biti raspoložen za intimne odnose dok drugi nije, što može izazvati frustraciju i nerazumevanje. Važno je imati saosećanja i razumevanja za ove razlike, jer su one deo svake zdrave veze. Međutim, jedan tiktoker je imao prilično neobično iskustvo kada je došao do ove teme.

Podugačka lista izgovora

Korisnik TikToka @joe_drae, odlučio je da zabeleži sve razloge zbog kojih njegova supruga odbija seks sa njim, i čini se da nije jedini koji se suočava sa ovakvim problemima u spavaćoj sobi. Njegov video, koji je brzo postao viralan sa preko pet miliona pregleda, otkriva dugačku listu izgovora koje je njegova partnerka navela tokom određenog vremenskog perioda.

 

 

Razni maštoviti razlozi za odbijanje

Lista izgovora koje je njegova supruga navela je bila ne samo duga već i maštovita. Često je odbijala seks uz napomenu da su već bili intimni prošle nedelje, potom da ona “samo želi da se mazi”, a treći da se “oseća spopadnuto”. Jedan od najurnebesnijih razloga jeste taj da je stavila čistu posteljinu i da zbog toga neće da ima seks. Međutim, to nije sve. Neki drugi izgovori uključuju:

Osećam se debelo

Preumorna sam

Nemam energije

Bole me leđa

Previše rano

Previše kasno

Previše vruće

Previše hladno

Pijan si

Imam gasove 

Deca

Ujutro se rano budim

Boli me glava

Pretvara se da spava

Profimedia

 

 

 

Reakcije i komentari

Iako su mnogi našli listu smešnom i prepoznali neke od izgovora kao slične onima koje su i sami čuli ili koristili, komentatori na britanskom portalu Sun počeli su da postavljaju pitanja o tome šta bi moglo da stoji iza njenih odbijanja.

Jedan komentator je napisao: “Nije problem u njoj, već u vama.” Drugi je dodao: “Pravi razlog: muškarac je pomogao oko 0 kućnih poslova ili dece.” Treći komentator je primetio: “Čini se da pravi razlog zapravo nisu te stvari, već nešto što je vezano za te stvari.”

A jedan je predložio da se malo angažuje oko kuće “i da će mu žena sigurno dati”

Ova situacija pokazuje da odbijanje seksa može imati mnogo razloga, od fizičkog i emocionalnog stanja do dinamike u vezi i podele kućnih poslova. Razumevanje ovih razloga može pomoći parovima da bolje komuniciraju i rade na svojim problemima. Kroz prizmu jednog TikTok videa, ova tema postala je široko diskutovana i pokazala koliko je važno otvoreno razgovarati o intimnim pitanjima u vezi.

Podelite s nama u komentarima najurnebesniji izgovor za izbegavanje seksa koji ste čuli!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Najsmešniji #izgovori #odbijanje #odnosa #braku

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja