NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAInfluenserka otkra da je decko vara preko pice s peperonima

Influenserka otkra da je decko vara preko pice s peperonima

Bio je to obrok za pamćenje. Veganska influenserka Sabrina Lou, kojoj je pravo ime Sabrina Lorenso, otkrila je da je njen dečko vara zahvaljujući jednoj narudžbini pice sa peperonima (italijanska začinjena salama koja se pravi od sušenog svinjskog i goveđeg mesa začinjenog paprikom i čili papričicama).

Neočekivano otkriće

„Nisam mogla da verujem šta sam videla“, izjavila je Sabrina za Jam Press, prenosi NY Post, prisetivši se trenutka kada je na mobilnom telefonu svog dečka, koji je navodno striktni vegan, videla narudžbinu pice sa peperonima. Sabina, koja je inače kreatorka sadržaja, poznata po deljenju provokativnih slika za svojih skoro 90.000 pratilaca na Instagramu, otkrila je spornu narudžbinu u istoriji porudžbina aplikacije za dostavu hrane.

Razotkrivanje tajne

Zbunjena otkrićem, Sabrina je shvatila da porudžbina pice s peperonima nije bila za njenog dečka, što je značilo da je naručena za nekog drugog. „Znala sam da to nije za njega“, izjavila je Sabrina, dodajući da je veganstvo bilo veliki deo njihovih zajedničkih vrednosti i razloga zašto su se zaljubili jedno u drugo.

 

 

Sučeljavanje i priznanje

Sučeljavanje sa dečkom nije prošlo glatko – on je u početku negirao optužbe za neverstvo, ali je na kraju priznao preljubu. „Osećala sam se izdanom“, rekla je Sabrina. „Znala sam da moj muškarac nikada neće jesti meso.“ Ovaj incident je za nju bio kraj njihove veze, uz osećaj da je aplikacija za naručivanje hrane bila njen saveznik u otkrivanju istine.

Reakcije pratilaca

Sabrina nije otkrila da li je odmah raskinula sa svojim dečkom, ali je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, gde su njeni pratioci reagovali različito. Dok su neki izrazili saosećanje i podršku, drugi su komentarisali da bi trebalo da razmisli o svojoj vezi i vrednostima koje deli sa partnerom. “Možda je bolje da ne bude vegan ali da bude pošten prema tebi”, glasio je jedan od komentara,

Značaj otkrića

Ovaj događaj je pokazao koliko je važno biti veran svojim vrednostima i koliko mala nepažnja može otkriti mnogo više nego što očekujemo. Sabrina se oslonila na tehnologiju da otkrije istinu, što je još jednom pokazalo koliko digitalna era može uticati na naše živote i odnose.

Na kraju, Sabrina je zaključila da je važno slušati svoju intuiciju i biti svestan sitnih znakova koji mogu ukazivati na veće probleme u vezi. Osećala se izdano, ali je naučila važnu lekciju o poverenju i iskrenosti u odnosima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Influenserka #otkra #decko #vara #preko #pice #peperonima

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja