NaslovnaNAJNOVIJESlušajte predsednika Srbije i njegovu ocenu situacije u Ukrajini...

Slušajte predsednika Srbije i njegovu ocenu situacije u Ukrajini…


INTERVJU predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je dao za švajcarski “Veltvohe” imao je velik odjek u javnosti. U korist tome govore i cifra koja je premašila dva miliona pregleda, kao i činjenica da mnogi svetski poznati ljudi iz različitih sfera javnog života dela mudre reči našeg predsednika.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Tako je i svetski poznati finsko-nemački tehnološki biznismen Kim Dot Kom na svom nalogu na društvenoj mreži “Iks” podelio video Vučećevog intevruja, napisavši da treba da poslušamo predsednika Srbije i njegovu iskrenu ocenu o stanju u Ukrajini.

3 to 4 months until the Big Bang. That’s my estimate too. Listen to the President of Serbia and his frank assessment of the situation in Ukraine. Europeans must disconnect from the bad influence of the falling US empire or they will pay the ultimate price. pic.twitter.com/BQIQgV4JVC — Kim Dotcom (@KimDotcom) June 16, 2024

Dodao je i to da Evropljani moraju da se oslobode lošeg uticaja SAD i njenog carstva koje je u padu, ili će inače i oni da plate krajnju cenu.

Podsećamo, juče je Robert Kenedi Mlađi takođe na svom nalogu na “Iksu” podelio snimak predsednika Vučića koji priča o krizi i situaciji u Ukrajini. 

– Predsednik Srbije strahuje od rata sa Rusijom zbog Ukrajine. Plaši se gubitka miliona života i želi da zna: gde su odrasli u sobi? I ja takođe želim to da znam – naveo je Kenedi na Iksu, uz snimak Vučićevog razgovora za švajcarski list “Veltvohe”.

Intervju predsednika Vučića možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Slušajte #predsednika #Srbije #njegovu #ocenu #situacije #Ukrajini..

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja