NaslovnaNAJNOVIJEOptužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa "Olujom"! (VIDEO)

Optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa “Olujom”! (VIDEO)


U LOZNICI se sinoć održao protest protiv kompanije Rio Tinto i Projekta “Jadar” u režiji opozicije i lažnih ekologa. Ovaj skup organizovale su osobe koje optužuju Srbe da su genocidan narod i sprdaju se sa zločinačkom akcijom “Oluja”.

Foto: Printscreen

Naime, glavna lica pored Save Manojlovića na održanom skupu bili su i Mila Pajić poznata po tome da se zalagala za usvajanje rezolucije u UN o izmišeljnom genocidu u Srebrenici. 

Ona je poznata i po provokativnoj objavi na Instagramu koja je nastala u Zagrebu, a na kojoj se vidi kako puši cigaretu dok ispod piše “ko ne sluša pjesmu, slušaće oluju”. Ovaj post je objavljen baš na dan zločinačke akcije “Oluja”.

Tu je i Adi Selman, aktivista pokreta “Karton revolucija”. On je poznat po tome da je organizovao šetnju za Srebrenicu u Tuzli i da je, takođe, optužio Srbe za genocid.

Ne tako davno, 2019. godine, gospodin Adi Selman, organizovao je šetnju u Tuzli koja je, prema njegovim rečima, obeležila godišnjicu genocida u Srebrenici. „Tradicionalnom mirnom šetnjom Tuzlaci žele odati počast žrtvama dešavanja koji su se dogodili u julu u Srebrenici. Srebrenica je možda i najcrnja rana cijelog rata u BiH, ali ona simbolizuje i sva stradanja koja su se dogodila. Tuzla kao antifašistički grad uvijek je bila spremna ukazivati na sve negativne pojave, ali i da se sjeća svih dešavanja koja nisu dobra kako nam se ona ne bi mogla ponoviti”, rekao je tada Adi Selman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Optužuju #Srbe #genocidan #narod #sprdaju #Olujom #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja