NaslovnaHRONIKANapad na žandarma teroristički akt, preduzete mere u cilju bezbednosti

Napad na žandarma teroristički akt, preduzete mere u cilju bezbednosti

BEOGRAD – Pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Ivan Cvijović ocenio je danas da po svim karakteristikama napad na žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu može da se kvalifikuje kao teroristički akt i dodao da su zbog toga Ministarstvo unutrašnjih poslova, kao i Policijska uprava za grad Beograd preduzeli određene mere u cilju povećanja bezbednosti građana.

Cvijović je komentarišući jučerašnji napad na žandarma ispred izraelske ambasade u Beogradu rekao da su preduzete određene bezbednosne mere na mestima gde dolazi do okupljanja većeg broja ljudi i da je pojačano prisustvo policijskih službenika.

“Država je pokazala da je spremna, kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova da sve preduzme radi veće bezbednosti i otklanjanja mogućih pretnji. A kada se kaže crveni nivo bezbednosti, to je znači ovo što vidimo na ulicama u ovom trenutku i još određene stvari koje se preduzimaju, koje su, da kažem, operativne prirode sa kojima ne bih u ovom trenutku mogli da izlazimo u javnost. “, rekao je Cvijović za Tanjug.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Napad #žandarma #teroristički #akt #preduzete #mere #cilju #bezbednosti

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja