NaslovnaBIZNISIndi Aradinović se za ovog biznismena udala u tajnosti: Pevačica uhvaćena sa...

Indi Aradinović se za ovog biznismena udala u tajnosti: Pevačica uhvaćena sa Zoranom Marjanovićem na bazenu, a ovako je govorila o bivšem mužu

Fotografije pevačice i Zorana Marjanovića juče su se pojavile u medijima, a njen ljubavni život i pre ovoga je bio buran.

Pevačica Indi Aradinović uhvaćena je juče kako razmenjuje nežnosti na bazenu sa Zoranom Marjanovićem. Indin ljubavni život bio je veoma buran i ranije, a pevačica je kratko bila i u braku. 

Naime, 2022. godine Aradinovićeva je rekla sudbonosno “da” izvesnom biznismenu iz Danske. Njihov brak trajao je samo nekoliko meseci. Bivšeg muža u jednom postu na svom Instagramu nazvala je “edipovcem” i lažovovom, a za probleme u braku osim njega krivila je i njegovu majku i ćerku.

Foto: printscreen

 

– Nikada nije bio ljubomoran, ali odjedanput je postao, od kako smo se venčali tako se on promenio, tj. oni su se potrudili da se on promeni što više, oni su se baš trudili da mi ne uspemo. Njegova majka sećam se meni za venčanje kupuje ogrlicu I kupuje unuki, malo onako ponižavajuće, malo onako primitivno, ja razumem tu ljubav prema unuci, ali nemojte preterivati I mnogo što šta uz put saplitanja, komentara mnogo ružnih – rekla je Indi prilikom gostovanja u emisiji “Pretres”.


Foto: E-stock


 


Povodom njenih fotografija sa Zoranom Marijanovićem pevačica se juče oglasila za Informer i negirala da su njih dvoje u vezi.

– Nije to ništa novo u obraz se ljube prijatelji, drugari, saradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, šta ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo hteli da se krijemo, krili bismo se negde van bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno – rekla je Indi za Informer. 

 

Šok izjava Indi Aradinović za Informer! Nakon objavljivanja da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem otkrila sve o njihovim odnosu!

Estrada

Indi je iskreno progovorila o svom odnosu sa Marjanovićem.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Indi #Aradinović #ovog #biznismena #udala #tajnosti #Pevačica #uhvaćena #Zoranom #Marjanovićem #bazenu #ovako #govorila #bivšem #mužu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja