NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAImam aferu s mužem najbolje prijateljice koja mi je šef

Imam aferu s mužem najbolje prijateljice koja mi je šef

U podcastu “Životi drugih ljudi”, voditelji Džoe Santagato i Greg Dibek otkrili su šokantne detalje tajne afere koju je jedna žena priznala u direktnom uključenju, što je izazvalo gomilu reakcija.

„Da, i to je još jedan razlog zašto mi je stvarno teško jer ja, znaš, razmišljam, a ona mi nikada ništa nije uradila, a samo je bila dobra prema meni i pomogla mi je u mnogo situacija,“ počela je priznanje žena koja je želela da ostane anonimna.

Početak tajne afere

Afera je počela kada je žena dobila posao sa “neverovatnom” šeficom i ubrzo su se zbližile na poslu, shvativši da su “moralno na istoj talasnoj dužini”. Šefica ju je upoznala sa svojim mužem četiri meseca kasnije, što je dovelo do toga da žena postane “zaintirgirana” za njega nakon što ga je videla na Facebook profilu svoje nadređene. „Bio je veoma privlačan i odjednom sam postala opsednuta njime,“ rekla je ona.

Eskalacija i tajna viđanja

Uprkos pokušajima da ignoriše svoja osećanja, kada je videla muža svoje šefica ponovo je zapalilo strasti. Njihova veza se razvijala, a flertovanje je trajalo oko mesec dana pre nego što su se odlučili na tajni susret. „Kada sam prvi put krenula u to, htela sam samo da se zabavljam,“ rekla je žena. „Bila sam tako nervozna… Bila sam tako uplašena, posebno zato što je on stariji od mene 18 godina.“

Profimedia

 

 

 

Tajna raskršća

Žena je priznala da je osećala krivicu zbog afere, ali nije mogla da prekine vezu. „Rekao je da me voli, a ja sam znala da je to pogrešno, ali nisam mogla da se zaustavim,“ objasnila je. Njihova veza je ubrzo prerasla u stalnu aferu, i nastavili su da se viđaju bar jednom nedeljno.

Komplikovana situacija

Žena, koja nije udata, ali ima dečka, opisala je situaciju kao “veoma neurednu”, ali veruje da će na kraju postati prava stvar. „Osećam da je jedini razlog zašto nisam okončala celu situaciju zato što ga zaista volim,“ rekla je. „Zaista mi je stalo do njega.“

Šta vi mislite da treba ona sada da radi?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Imam #aferu #mužem #najbolje #prijateljice #koja #šef

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja