NaslovnaVESTIOdržan događaj „Building Green Future Together“ u kompleksu AFI City Zmaj

Održan događaj „Building Green Future Together“ u kompleksu AFI City Zmaj

U kompleksu AFI City Zmaj održan je događaj pod nazivom “Building Green Future Together”, organizovan od strane AFI Europe Serbia i AmCham Serbia.

Događaj je okupio lidere i stručnjake iz oblasti održivog razvoja kako bi proslavili zajedničku posvećenost ekološkim inovacijama. Sve zvanice su imale priliku da se uvere u impozantnost najnovijeg biznis parka i pažljivo osmišljenim detaljima koji čine AFI City Zmaj kompleksom koji odgovara na zahteve svetskih standarda.

“AFI Europe Serbia je lider u implementaciji standarda zaštite životne sredine u građevinskom sektoru. Naši projekti, uključujući Airport City Belgrade, Skyline AFI Tower, AFI City Zmaj i Business Garden, ponosno nose prestižni LEED Gold sertifikat. Ovi sertifikati potvrđuju našu posvećenost najvišim ekološkim i energetskim standardima, omogućavajući nam da stvaramo poslovne prostore koji su efikasni, ekološki prihvatljivi i održivi. Naša strategija je usmerena ka budućnosti i obuhvata smanjenje potrošnje energije i vode, korišćenje obnovljivih izvora energije, i promociju održivog transporta”, naglasio je Nikola Nedeljković, Sales & Marketing Manager AFI Europe Serbia, i dodao: “AFI City Zmaj je najnoviji primer našeg truda da postignemo karbonsku neutralnost i primenimo svetske standarde u našem okruženju. Ovaj kompleks, sa svojim modernim dizajnom i naprednim ekološkim rešenjima, predstavlja simbol inovacije i održivosti u regionu.”

Promo/Aleksandar Nalbantjan

 

Održani događaj je bio sjajna prilika za razmenu ideja, i zvanice su uvidele značaj zelene budućnosti i pozitivnog uticaja na kvalitet životne sredine.

Promo/Aleksandar Nalbantjan

 

“AmCham započinje novi ESG projekat koji će unaprediti integraciju principa održivosti u poslovnoj zajednici Srbije. Pozivamo sve da se uključe i pomognu u identifikaciji najboljih praksi. Večeras, okupljeni lideri, eksperti i entuzijasti iz oblasti zaštite životne sredine, društvene odgovornosti i održivog upravljanja, imaju priliku da razmene ideje i iskustva. Ovaj događaj nije samo prilika za uživanje u prijatnom društvu, već i za razgovore koji mogu doprineti našoj zajedničkoj misiji – stvaranju održive i zelene budućnosti za naredne generacije“, rekao je Svetoslav Atanasov, General Manager Coca-Cola HBC Serbia and Montenegro, gde je istakao važnost ESG standarda.

Promo/Aleksandar Nalbantjan

 

AFI City Zmaj predstavlja značajan korak AFI Europe Serbia ka primeni svetskih standarda u misiji zaštite životne sredine. Želja za postizanjem zdravog i produktivnog okruženja za sve zaposlene ga izdvaja i visoko kotira na tržištu, čime ovaj moderni kompleks može da se pohvali pored brojnih benefita, uz koje doseže nove visine i stvara zelenu i svetlu budućnost.

 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Održan #događaj #Building #Green #Future #kompleksu #AFI #City #Zmaj

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja