NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAŽena se požalila da je momak ucenjuje jer jede sir

Žena se požalila da je momak ucenjuje jer jede sir

Jedna žena na Redditu je iskazala zabrinutost da bi mogla izgubiti svoju trogodišnju vezu nakon što je njen dečko otkrio svoju nelagodnost zbog njene navike da jede sir i čak joj rekao da je to “neprikladno i razvratno”.

Ova 24-godišnjakinja je priznala da je opsednuta sirom i da ne može da se zasiti – posebno kuglicama mocarele s prstohvatom soli. Navela je da je ta užina njena omiljena poslastica, da je jede svakodnevno i drži stalno u frižideru za “brz, jeftin i lak zalogaj”.

Njen dečko (25) bio je svestan njene ljubavi prema siru, pošto je čak i uživao u mezetluku s njom na njihovom prvom sastanku. Ali sada je otkrio da mu je zapravo neprijatno zbog njene opsesije mlečnim proizvodima.

“Mislim da nije znao u šta se upušta s mojim grickanjem”, priznala je žena anonimno na Redditu. “Verovatno nije očekivao da će me videti kako jedem kuglice mocarele svakog dana. Mislila sam da je to u redu, ali sada pravi problem od toga i ne znam da li treba da prestanem.”

Neobična suština problema

Ono što je neobično u ovoj celoj priči jeste to što problem njenog dečka leži, zapravo, u obliku ovih kuglica od sira, budući da on tvrdi da liče na genitalije “drugog muškarca”. Ona je dodala: “Kaže mi da mu je neprijatno kada me vidi da ih jedem.”

“Bila sam stvarno zbunjena i rekla sam mu da ne mislim da je ovo tako velika stvar i da je to bukvalno sir, ali on mi je rekao da ga slike i dalje proganjaju i muče. Mislila sam da možemo da prođemo kroz ovo, ali posle nekog vremena, rekao je da bi to moglo biti kršenje dogovora ako ne prestanem, a zatim je otišao na posao.”

Freepik

 

 

Kompromis se čini nemogućim

Tokom njihove svađe, čak je predložio kompromis, sugerišući da bi umesto velikih kuglica mogla da gricka seckanu mocarelu, ali žena je smatrala da je to prilično nepravedno.

“Kuglice od mocarele su samo moja omiljena užina,” naglasila je žena. “Tekstura, ukus… tako je dobar. Volim seckani sir i kačkavalj, ali jednostavno nisu isti.”

“Razmišljam da bih možda trebalo da kupim manje kuglice mocarele  nadam se da mu neće smetati, ali ako se upustim u ovo, da li bi to moglo da ojača njegov način razmišljanja? Želim da mu bude udobno, ali zbog ovoga se zaista osećam kao da me neko kontroliše i ucenjuje.”

Reakcije na internetu

Nije iznenađujuće da je anonimno priznanje brzo izazvalo bezbroj komentara na platformi, a mnogi korisnici su kritikovali dečkov stav. Jedna osoba je napisala: “Ovo je bizarno i uvredljivo njegovo kontrolisanje. On te u suštini kritikuje što jedeš sir. Ogromna crvena zastava.”

Drugi se našalio: “Mocarela pre muškaraca,” dok je neko drugi dodao: “Izjednačavanje kuglica mocarele sa testisima drugog čoveka je biser veka. Njemu je potrebna terapija”, piše Daily Star.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Žena #požalila #momak #ucenjuje #jer #jede #sir

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja