NaslovnaRAZONODAPreminula Šenon Doerti, zvezda serije „Beverli Hils”

Preminula Šenon Doerti, zvezda serije „Beverli Hils”

Poznata glumica preminula je u 53 godini života, potvrdili su njeni najbliži. Godinama je zvezda bolovala od kancera i na kraju nije uspela da se izbori sa opakom bolešću.

„Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenen Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom posle mnogo godina borbe”, potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun za magazin Pipl i dodala:

„Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru”, nastavila je Sloun.

Šenon je popularnost stekla u serijama „Beverli Hils” i „Čari”, a rak dojke joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine. Iako su prvi rezultati bili ohrabrujući, bolest se vratila 2017., a potom se proširila.

Glumica se hrabro borila i često je govorila o svom zdrvastvenom stanju, a mislila je da je bolest dobila zbog vantelesne oplodnje.

Šenon je rođena u Memfisu, a sa porodicom se preselila u Los Anđeles kao dete i počela je glumačku karijeru sa 10 godina ulogom u seriji „Otac Marfi“. Majkl Lendon ju je video u seriji i dao joj je ulogu Dženi Vajlder u filmu „Mala kuća u preriji“ sa 11 godina. Kako piše Varajeti, u igranim filmovima je takođe ostvarila zapažene uloge. Godine 2006. producirala je rijaliti šou „Raskid sa Šenen Doerti“. Radila je poslednjih godina i kao domaćin popularnog podcasta „Budimo jasni sa Šenen Doeerti“, u kojem je razgovarala o svojoj karijeri i iskreno govorila o tome kako je rak dojke uticao na njen život.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Preminula #Šenon #Doerti #zvezda #serije #Beverli #Hils

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja