NaslovnaRAZONODAAkademija za džedaje u Meksiku

Akademija za džedaje u Meksiku

Akademija za džedaje ne nalazi se u nekoj dalekoj galaksiji, već u Meksiku. 

Specijalizovana je za fenomen koji je zavladao svetom, pod nazivom mačevanje svetlosnim mačem i omogućava fanovima Ratova zvezda da ostvare svoj san i nauče puteve Sile.

Akademija sprovodi obuku dvadesetak ljudi koji se okupljaju svake večeri u parku u južnom delu Meksiko Sitija, kako bi usavršili svoj zanat.

Za podučavanje koristec tehnike Džedaja, zaštitnika iz Ratova zvezda pod redom Džedaja. 

Učesnici napreduju kroz različite rangove svoje obuke na osnovu veštine, počevši kao padavan, a zatim prelazeći na viteza i velikog viteza, pre nego što postignu najviši rang, majstora.

Dok su većina učesnika obožavaoci Ratova zvezda i zamišljaju sebe kao džedaje iz stvarnog života, drugi članovi su otkrili da je to odličan sport i oblik treninga za održavanje aktivnog načina života. 

Ovo sjajno iskustvo mačevanja, zahvaljujući svetlosnim mačevima, sada se pretvara u pravi fenomen, pošto će Akademija vitezova Džedaja u Meksiku održati nacionalni turnir mačevanja svetlosnim mačevima 21. jula, koji će biti otvoren za sve.

Francuska i Holandija već su poznate po borbama i treninzima sa svetlosnim mačevima, a francuski mačevalački savez proglasio je ovaj neobičan hobi, zvaničnim sportom. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Akademija #džedaje #Meksiku

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja