NaslovnaRAZONODAKako da Jarac ostane ludo zaljubljen

Kako da Jarac ostane ludo zaljubljen

Jarac nije znak visoke seksualnosti. On je praktičan i pragmatičan i teže ga je zadržati na duge staze. Kada odlučite da svoju vezu sa Jarcem oživite potrebno je da uložite vreme i trud da ga razumete.

Poznato je da su Jarčevi ozbiljni po prirodi. Imaju velika očekivanja od sebe i drugih, što im može otežati odnose sa drugim znacima. Ako ne odvojite vreme da ih zaista razumete, onda biste automatski pretpostavili da je Jarac hladan. Upoznavanje sa njima može biti teško, ali će se isplatiti. Dakle, ako zavolite Jarca pripremite se za izazovno putovanje.

1. Vežbajte da budete strpljivi

Razvijanje jake i emotivne veze sa Jarcem može biti veoma teško zbog njihovog karaktera. Jarčevi nisu dobri u otvaranju prema svojim partnerima i spremnosti da dele svoja osećanja. Potreban im je neko ko to razume i ko će čekati mnogo godina koje će im trebati da progovore o svojim emocionalnim problemima. Ovo će, piše Your Tango, pokazati da ste u vezi na duge staze.

2. Sledite njihovo vođstvo

Ovaj zemljani znak voli da ima kontrolu i zato mora da bude okružen ljudima koji će slediti njihovo vođstvo. Osećaju se dobro kada donose pravila. Kada imaju nekoga ko može da ih prati bez postavljanja previše pitanja, to vole. To je jedan od načina na koji mere vašu lojalnost i da mogu biti sigurni da im verujete. To je znak da veza zaista može da potraje.

3. Pomozite da stekne perspektivu

Jarčevi su izuzetno praktični i prizemljeni. Ovo je obično dobra stvar, ali može dovesti do toga da budu ukočeni u svom načinu razmišljanja. Nisu baš otvoreni kada su u pitanju stavovi drugih sa kojima se ne slažu. Mogli bi da koriste vašu pomoć da bolje razumeju zašto drugi misle na način na koji oni misle. Ovo će im koristiti samo tako što će ih učiniti još boljim liderima kako u njihovom ličnom tako i u profesionalnom životu. 

4. Započnite tradiciju

Ne postoji ništa što Jarac voli više od tradicije. Zbog toga se osećaju povezanim sa svojim partnerom jer mogu da se smeju svim uspomenama koje su napravili kako veza raste. Imajući nekoga sa kim mogu da se uključe u višestruko prijatne aktivnosti, osećaju se kao kod kuće. Podseća ih na važnost porodice i pripadnosti, na sve stvari koje su naučili iz prošlosti.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Kako #Jarac #ostane #ludo #zaljubljen

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja