NaslovnaBIZNISUMALO TUČA PATIKAMA U INFORMEROVOM STUDIJU! Opšti haos zbog Desingerice, ponovo izazvao...

UMALO TUČA PATIKAMA U INFORMEROVOM STUDIJU! Opšti haos zbog Desingerice, ponovo izazvao opštu histeriju

Da li je Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, muzička pošast Srbije ili atrakcija šoubiznisa? Ovo pitanje bilo je tema rasprave u emisiji “Info megdan”. U Informerovom “ringu” su se našli urednik Mussab Al Shukeir i urednica “Vikend info jutra” Katarina Odalović.

Da li se kontroverzni nastupi mogu okarakterisati kao umetnost ili predstavljaju najnovije otelotvorenje kiča i šunda? Kako oni utiču na omladinu? Da li bi ih trebalo zabraniti kao što mnogi traže? Mišljenja sukobljenih strana nisu mogla biti polarizovanija, a i publika je imala štošta da kaže na ovu temu.

 

Foto: Tanja Andric

Katarina Odalović

Urednica “Vikend info jutra” smatra da Despiću treba uskratiti medijski prostor.

– Ovo negde predstavlja naš narod i ono što ostavljamo mladima. Lupanje patikom nije umetnost. Ne mogu da se porede Jelena Karleuša i Desingerica. Kakva je on atrakcija? On ne zaslužuje da uopšte ima medijski prostor – rekla je Odalović.


Foto: Foto: Miloš Rafailović


Mussab Al Shukeir


Urednik Informera, s druge strane, mišljenja je da je Desingerica atrakcija.

– Ovo predstavlja njegov način da dopre do većeg broja publike i da zaradi novac. Svaka druga svadba počinje pesmom “Lutka” od S. A. R. S. Ta pesma je o drogi. Desingerica je atrakcija. On nervira ljude koji su stariji. Ne bih imao ništa protiv da mi je on sin, a bio bih i bogatiji, sigurno – naveo je Al Shukeir.

Da li kolega sme koleginici da kaže da je lepa? Burna debata u "Info megdanu" o tome šta se podrazumeva pod mobingom? (VIDEO)

Live TV

Gosti Informerove emisije “Info megdan” bili su glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević i novinarka Lidija Makragić. Tema oko koje su raspravljali bio je mobing, odnosno šta se sve konkretno, po definiciji, karakteriše kao to.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#UMALO #TUČA #PATIKAMA #INFORMEROVOM #STUDIJU #Opšti #haos #zbog #Desingerice #ponovo #izazvao #opštu #histeriju

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja