NaslovnaRAZONODAMaturant došao na proslavu u mrtvačkoj kesi

Maturant došao na proslavu u mrtvačkoj kesi

Maturant, Foto: Printscreen/ Youtube/ Dogtooth Media

U proteklom periodu, imali smo priliku da vidimo raznorazne kreacije koje su maturanti nosili na proslavama – kako u Srbiji tako i u svetu, ali naredna priča pomera granice.

Stiže iz Britanije gde je svršeni srednjoškolac Lukas Džejmson zapanjio drugove i svoje profesore jedinstvenom “izgledom”.

On je odlučio da će njegov dolazak na matursku zabavu biti nezaboravan, a u realizaciji ideje mu je pomogla majka Laura.

Pošto su isključili opciju iznajmljivanja helikoptera, Lukas je predložio da ga iz kombija izbace maskirani ljudi – i to u mrtvačkoj kesi!

Laura je to nazvala “briljantnom idejom“, prenosi New York Post.

“Uvek je dobro biti originalan i smisliti nešto drugačije“, rekla je majka četvoro dece, koja je nabavila tri mrtvačke kese – za sina i njegove drugare.

Majka je istovrememo brinula da ne upadne u probleme.

“Da me je neko posmatrao, verovatno bi pozvao policiju”, dodala je.

Lukasovi prijatelji su bili suzdržani zbog bizarnog štosa, ali su na kraju pristali. Uoči proslave, Laura je obavestila profesore o planu kako bi organizovali slikanje.

Kada je došao veliki dan, 6. jul, Lukasov očuh Din Džejmson i dvojica njegovih prijatelja stavili su “fantomke” na glave i stigli na proslavu u kombiju.

Izvukli su mrtvačke kese, položili ih na zemlju i otvorili. Na iznenađenje prisutnih, pojavili su se momci u odelima i sa naočarima za sunce.

“Svi su rekli da je bio najoriginalniji dolazak na matrursku proslavu ikada. Svakako bolje nego da su iznajmili limuzinu”, kazala je ponosna majka.

Bonus video:

02:52

POLAGANJE MALE MATURE U BEOGRADU

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Maturant #došao #proslavu #mrtvačkoj #kesi

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja