NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAZbog previše strasti demolirali kuću

Zbog previše strasti demolirali kuću

Jedna žena tvrdi da njen seksualni nagon “uništava njen dom” jer ona i njen partner jednostavno ne mogu da prestanu da budu strastveni tokom intimnih trenutaka. Ona je nedavno otvorila ovu temu na Redditu, nadajući se savetima od drugih korisnika. Napomenula je da ona i njen partner “nisu baš sićušni”, jer on ima 190 cm i 100 kg, dok je ona 160 cm i 95 kg.

Oboje imaju visok seksualni nagon i ponekad imaju seks i do osam puta dnevno. U najmanju ruku, par vodi ljubav bar dva puta dnevno. Koliko god to nekima izgledalo kao idealna situacija, ona je priznala da je to “napravilo haos” u njihovom stanu. Razbili su krevet u roku od dva meseca zajedničkog života, a takođe su napravili rupu u zidu.

I tu nije kraj – zamalo slomili naslon kauča, a nedavno su otkrili da je i okvir kreveta prošao kroz tepih. I nije samo tepih uništen već i nekoliko drvenih dasaka ispod njega. Sada bi volela da poprave stvari, ali i spreče da se takvi incidenti ponovo dogode. 

Freepik

 

 

U postu je napisala: „Pokušala sam da stavim male plastične štitnike za pod na krevet. Zbog toga klizi svuda, a mi se na kraju smejemo i pevamo dok klizimo po sobi” a onda dodala:

“Pod nije opcija, oboje imamo loša leđa zbog posla, načina na koji su nam tela građena i zato što izgleda ne možemo da prestanemo da spopadamo jedno drugo. Srećom, imam veoma dobrog prijatelja koji poseduje stolarsku radnju i on je bio od velike pomoći u učenju kako da radimo popravke.

“Ali, volela bih da znam da li neko ima savete ili trikove za navigaciju u ovome – dobre preporuke za krevet, bilo šta, molim vas pre nego što nas izbace iz naše stambene zgrade.”

Freepik

 

 

Nekoliko ljudi je brzo odgovorilo , a jedna osoba je savetovala ulaganje u čvršći nameštaj. Oni su napisali: „Ne mogu zamisliti da se kvalitetan okvir kreveta uništi čak ni u najstrastvenijim trenucima. Ja imam 109 kg, a moja žena 91 kg, visoka i mišićava, i najviše što se dešava jeste da se čuje malo jača škripa. Ali platili smo vrhunski za naš bračni krevet znajući da mora dugo da nas služi. Kada dobijete svoj dom, razmislite o čeliku radije nego o drvetu.“

Druga je rekla: “Moj muž i ja smo sličnog energetskog nivoa – polomili smo dva okvira kreveta (jedan smo čak i ojačali) pre nego što smo pronašli čelični okvir kreveta. To je moj predlog – investirajte u čelik i nastavite da se zabavljate!”

U međuvremenu, treća osoba je posavetovala da pogledaju “seksualni nameštaj”.

Žena se zahvalila i dodala da ne voli da joj stan bude razvaljen i napomenula je da će se potruditi da nabavi neki specifičan nameštaj koji će pomoći ovom problemu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Zbog #previše #strasti #demolirali #kuću

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja