NaslovnaRAZONODA4 male intimne tajne koje muškarci često kriju od žena

4 male intimne tajne koje muškarci često kriju od žena

Verovali ili ne, postoje aspekti intimnosti o kojima muškarci retko razgovaraju. Nije uvek sve stvar neprijatnosti, jednostavno neke teme su za pripadnike jačeg pola tabu. 

1. Žele da donesete vatru i žar u spavaću sobu

Dosada je najveći neprijatelj ljubavnog života. Da biste imali strast u odnosu potrebno je dosta truda i rada.

Pokušajte d ainicirate češće odnos, započnite intimnost ili ga dodatno zavodljivo poljubite. Još jedan odličan način da začinite stvari je da dodate neke igračke u svoj ljubavni život. Ovo može početi sa nečim jednostavnim kao što je ulje za masažu, ali nemojte se zaustaviti na tome.

Uz sve ovo jedan od najlakših i najbržih načina da zavedete muškarca, je da se obučete zavodljivo.

2. Vole kada žena ima kontrolu

Većina momaka voli, s vremena na vreme, kada je njihova izabranica ta koja kontroliš situaciju. Takođe, ovo se ne odnosi na sve vreme, već na deo vremena da bi stvari bile interesantne, piše Your Tango. 

3. Momci mrze morske zvezde

Jedna stvar koju apsolutno morate da izbegavate je da budete morska zvezda za svog muškarca. Šta o tačno znači? Pa da ne smete samo da ležite i očekujete već da budete aktivan igrač u ljubavnoj igri. Uključite se — neverovatno je privlačno ako to učinite.

4. Oni zaista ne mogu da čitaju misli

Ova poslednja tajna je važna ako želite da vaš ljubavni život bude zanimljiv i zabavan za oboje. Naime, muškarci su užasni u prepoznavanju znakova da nešto nije u redu ili čak u prepoznavanju signala kako se osećate. Dakle, umesto da se nadate da će vaš partner razumeti šta želite, šta vam je potrebno ili vam nedostaje, mnogo je efikasnije kada ste direktni u vezi sa svojim očekivanjima. 

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#male #intimne #tajne #koje #muškarci #često #kriju #žena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja