NaslovnaVESTIMuškarcu koji je oborio ženu na pešačkom prelazu u Zemunu određeno zadržavanje

Muškarcu koji je oborio ženu na pešačkom prelazu u Zemunu određeno zadržavanje

Protiv muškarca uhapšenog pod sumnjom da je na pešačkom prelazu udario ženu Tužilaštvo je donelo rešenje o zadržavanju, a za počinjeno delo mu preti kazna zatvora od jedne do osam godina, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

“Nakon što je obavešten da je na pešačkom prelazu udarena žena javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je naložio policijskim službenicima Uprave saobraćajne policije da donesu rešenje o zadržavanju uhapšenog P. P. (rođen 1966. godine) zbog krivičnog dela Teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz člana 297. stav 1. u vezi sa članom 289. stav 1. Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora od jedne do osam godina”, navodi se u saopštenju Tužilaštva. 

Okrivljenom se stavlja na teret da je u Zemunu, u ulici Gornjogradskoj, udario oštećenu N. M. (rođena 1969. godine) koja je ulicu prelazila na obeleženom pešačkom prelazu, na kojem su se u momentu nezgode nalazile još dve osobe, navodi se u saopštenju. 

Oštećena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gde su joj konstatovane dve teške telesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice. 

Okrivljeni će dana 29. 07. 2024. godine uz krivičnu prijavu biti doveden u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu kada će ga saslušati javni tužilac i utvrditi sve okolnosti predmetnog događaja, navodi se u saopštenju.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Muškarcu #koji #oborio #ženu #pešačkom #prelazu #Zemunu #određeno #zadržavanje

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja