NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAZašto mlade pre venčanja zakopavaju kobacicu

Zašto mlade pre venčanja zakopavaju kobacicu

Veliki obli komad mesa nije nužno ono o čemu buduća mlada razmišlja noć pre venčanja.

Ali ove sujeverne buduće neveste zavise od neobičnog komada proteina kako bi osigurale savršenu atmosferu na svom velikom danu.

“Podsetnik da zakopate kobasicu noć pre vašeg venčanja,” napisala je Meg, kreatorka sadržaja za venčanja u UK-u, u zatvorenim titlovima jednog TikTok klipa, gde se vidi mlada kako zakopava nekuvanu kobasicu u vrtu.

“To bi trebalo da spreči kišu na vaš dan venčanja,” dodala je Meg u opisu videa, koji je sakupio ukusnih 2 miliona pregleda. “Srećom, uspelo je!”

I čini se da ova igra sakrivanja kobasice uspeva za buduće neveste širom Evrope.

Bratvurst. Čorizo. Kiełbasa — vrsta kobasice očigledno nije bitna.

Baš kao i tradicija “nešto staro, nešto novo, nešto pozajmljeno, nešto plavo” u oblačenju mlade — ili staro verovanje da je loša sreća da par vidi jedno drugo pre nego što kroče niz prolaz — čin zakopavanja kobasice kako bi se sprečilo loše vreme je čudan običaj koji se prenosi kroz decenije.

 

 

A kako bi izbegle da se sklone u podrum, kao što su to morali da urade novopečeni mladenci iz Viskonsina, Aleks Šilke i Sara Hipke, koji su bili primorani da se sklone pod zemlju dok je tornado harao njihovim venčanjem krajem juna, neveste poput Erin Mekgregor, sestre UFC borca Konora Mekgregora, preduzimaju svinjske mere opreza.

“Na terasi sam sa ‘zakopaj kobasicu’ za lepo vreme na vaš dan venčanja,” objavila je plavuša svojim pratiocima na Instagramu u aprilu. Erin je takođe otkrila da će i ona slediti irski ritual zakopavanja statuete Pragačkog deteta — bogato okićene figure malog Isusa — kao dobar znak za dan venčanja.

Ali čini se da mlade koje vole hranu imaju dovoljno uspeha sa kobasicom.

 

 

“Zakopaj kobasicu noć pre venčanja… isprobano i testirano,” pohvalila se Kejlej, deveruša, koja je dokumentovala kako škotska mlada Loren sadi meso i ubira sunčan dan venčanja ovog meseca.

“Neveste, ako se pitate da li treba da zakopate kobasicu noć pre venčanja,” rekla je Dani Trnkok, još jedna novopečena mlada.

“Samo uradite! (Čak i ako se ljudi smeju),” ohrabrila je, prikazujući niz fotografija sa svog sunčanog venčanja.

“Nisu se smejali kada su videli sunce,” prenosi Post.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Zašto #mlade #pre #venčanja #zakopavaju #kobacicu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja