NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAŽena otkrila zašto je nevina sa 33

Žena otkrila zašto je nevina sa 33

Tridesetrogodišnja devica kaže da “nema ništa loše” u tome što je kasno sazrela i tvrdi da je prilično uobičajeno za pripadnike milenijumske generacije da nikada nisu imali seksualne odnose.

Lauren Harkins je to izjavila u intervjuu za Southwest News Service, otkrivajući da religija nije razlog zašto je ostala čedna.

“Ja sam devica, ali nisam tradicionalna. Obično je jedno ili drugo, ali ja sam jednostavno veoma zadovoljna sama sa sobom”, izjavila je stanovnica Portlanda u Mejnu.

“Dvadesete su tako zbunjujuće vreme, svi pokušavaju da pronađu svoje karijere i snalaze se u svemu tome — to jednostavno nije bilo nešto što sam želela”, dodala je govoreći o seksu.

Kao jedinica, Harkins je rano naučila kako da bude zadovoljna sama sa sobom i nikada aktivno nije tražila vezu.

I dok su se njeni prijatelji nosili sa usponima i padovima mladalačkih ljubavi, Harkins se suočavala sa smrću svog oca, Vilijama, koji je preminuo kada je bila tinejdžerka.

 

 

Harkins sada uglavnom živi od poverenog fonda svog pokojnog oca i uživa u uzbudljivom životu punom putovanja i avantura, govoreći da seks jednostavno nije bio prioritet.

“Nedavno sam bila u Maroku, Peruu, na Kajmanskim ostrvima, Bahamima, u Francuskoj, Nemačkoj i Holandiji. Obožavam da se uronim u nove kulture”, oduševljeno je rekla.

Ipak, kaže da se konačno oseća spremnom da upozna partnera sa kojim će deliti život, ali nije voljna da se zadovolji prosečnim momkom.

 

 

“Mislim da je važno imati visoke standarde u svemu — romantično i u drugim aspektima”, izjavila je.

Harkins kaže da se nada da će razgovor o njenom životu bez seksa razbiti stigmu koja okružuje odrasle device.

“Imam stotine poruka od ljudi u sličnim situacijama, tako da osećam da pomažem ljudima”, rekla je za Southwest News Service.

 

 

“Ja sam zdravog uma i tela, nisam socijalno nespretna ili potisnuta, i sasvim sam normalna uprkos svom jedinstvenom načinu života”, nastavila je, a prenosi Post.

“Ja sam samo kasni cvet – to ne znači da nešto nije u redu sa mnom.”

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Žena #otkrila #zašto #nevina

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja