NaslovnaREGIONNestalu devojčicu iz Bara traži i Interpol

Nestalu devojčicu iz Bara traži i Interpol

PODGORICA – Crnogorska Uprava policije je, postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestala devojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

Američka državljanka Trejsi Šenon Lin koja već četiri godine ima stalni boravak u Baru prijavila je policiji da je njihovu maloletnu ćerku Zinleu Rajan kidnapovao otac Tomas Holenbek.

“Majka devojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, je 13. avgusta u kasnim večernjim časovima, pristupila prostorijama Odeljenja bezbednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac deteta,T.V.H., takođe državljanin SAD, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vreme koje otac provodi sa detetom, vratio majci devojčicu na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme. Policijski službenici su odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i devojčica nisu pronađeni na adresi”, navodi policija.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Nestalu #devojčicu #Bara #traži #Interpol

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja