NaslovnaREGIONOtac tvrdi da je devojčicu kidnapovala majka, a ne on

Otac tvrdi da je devojčicu kidnapovala majka, a ne on

Foto: Printscreen/issingkids.org

Američka državljanka Trejsi Šenon Lin koja je danas prijavila da je njen vanbračni suprug oteo njihovu maloletnu ćerku, zapravo je devojčicu kidnapovala u SAD i dovela u Crnu Goru, tvrdi optuženi suprug!

Otac devojčice, Tomas Holenbek, tvrdi da je Trejsi Šenon otela njihovu ćerku, Zinleu Rajan (10), još u Americi pre skoro četiri godine i odvela je u Crnu Goru, odakle on pokušava da je vrati.

“Zinleu je nezakonito otela majka i izvela iz zemlje u januaru 2021. Moj prijatelj, Tomas Holenbek, je njen otac. On ima puno starateljstvo i od tada se bori za njen povratak. U Crnu Goru je otputovao u septembru i dalje je tamo i bitka se nastavlja. Potrebne su molitve da se ova noćna mora uskoro završi i da Zinlea dođe kući u Ameriku sa svojim tatom. Trenutno se, međutim, ne nazire kraj. Pokrenuo sam ovu stranicu da bih pomogao svom prijatelju da nastavi ovu borbu”, navodi se na stranici GoFundMe, posvećenoj ovom slučaju.

dete, nestalo dete
foto: Printscreen/issingkids.org

Ove tvrdnje poklapaju se i sa informacijama sa američkog portala Missingkids, posvećenom potrazi za nestalim osobama, na kojoj su i dalje fotografije male Zinlee, koja je prema njihovim podacima poslednji put viđena 6. januara 2021, i tada je imala šest godina. Bila je u društvu svoje majke, Šenon Lin Trejsi, koja se, prema sopstvenim rečima, u Crnu Goru, u Bar, doselila pre četiri godine.

Trejsi Šenon Lin danas je prijavila otmicu deteta
Trejsi Šenon Lin danas je prijavila otmicu detetafoto: Printscreen/issingkids.org

Šenon je to rekla u izjavi policiji i navela da je njen vanbračni suprug Tomas Holenbek osuđivan za više krivičnih dela. S druge strane, Tomas Holenbek na svojim društvenim mrežama deli informacije o ćerki. On je naveo da slučaj otmice traje tri godine i da je osmišljen i struktuiran.

“Traje tri godine da se utvrde dva faktora: da je majka počinila zločin i da li je bezbedno da se dete vrati u SAD. Oba su utvrđena, a ja sam i dalje ovde. To je sve što je bilo potrebno da se Zinlea, oteto dete iz Amerike vrati kući. Starateljstvo određuje Amerika, a ne Crna Gora. Već je utvrđeno da ja imam puno starateljstvo, kao i da je majka izgubila sva roditeljska prava”, naveo je on.

Podsetimo, Trejsi Šenon Lin prijavila je da je njenu maloletnu ćerku oteo njen otac Tomas, u Baru, a zatim je devojčicu odveo u Albaniju. Prema njenim rečima, u Ambasadi SAD u Tirani su potvrdili kolegama u Podgorici da su videli dete i da fizički izgleda dobro. Iz Američke ambasade u Podgorici su, rekla je Linova, preporučili da sve prijavi policiji, kao i Interpolu.

Kurir.rs/Milica M. Crnogorac

Bonus video:

06:24

MAJKA I OTETA ĆERKA SE NAŠLE POSLE 40 GODINA! Gosti jutarnjeg programa analiziraju: Postojala je kriminalna grupa u porodilištu

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Otac #tvrdi #devojčicu #kidnapovala #majka

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja