NaslovnaRAZONODAPredviđanja novog Nostradamusa

Predviđanja novog Nostradamusa

Brazilski samoproglašeni stručnjak za paranormalno i vidovnjak upozorava da su se nedavno ostvarila još dva njegova proročanstva.

Atos Salome, poznat među svojim sledbenicima kao novi Nostradamus, prema francuskom astrologu i apotekaru iz 1500-ih, tvrdi da je precizno predvideo velike svetske događaje, uključujući pandemiju korona virusa, Maskovu kupovinu Tvitera i smrt kraljice Elizabete.

Profimedia

 

Međutim, sada tvrdi da je predvideo planirane sajber napade na Olimpijskim igrama u Parizu i korporativnu špijunažu u određenim sektorima.

Salome objašnjava da su događaji poput Olimpijskih igara idealne mete za napade, jer mogu izazvati poremećaje u postojećem poretku.

– Brzo reagovanje i povećane mere bezbednosti francuske vlasti samo su potvrdile moju hipotezu – dodao je on.

Ovo je još jedan pokazatelj da postoji potreba za adekvatnim i efikasnim merama zaštite sajber prostora tokom značajnih globalnih događaja.

Profimedia

 

Takođe navodi da je upozorio na korporativnu špijunažu u biotehnološkom i zdravstvenom sektoru, koja se ostvaruje kroz aktivnosti severnokorejskih hakerskih grupa, Kimsuki i Andariel, koje ciljaju ove industrije kako bi finansirale politiku Kim Džong Una.

Salome dodaje da ovaj incident dokazuje da je bio u pravu, jer su platforme za kriptovalute podložne sajber napadima i mogu uticati na finansijska tržišta, piše Daily Mail.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Predviđanja #novog #Nostradamusa

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja