NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAZbog poliamorije je odbacila porodica

Zbog poliamorije je odbacila porodica

Jedan par je odlučio da postane “trojac” i otkrio kako se suočavaju sa svakodnevnim osudama.

Miki i Džoel su prošle godine učinili svoju vezu poliamornom kada su počeli da se viđaju sa Džejdom. Par iz SAD-a, koji se prvi put sreo u srednjoj školi, ubrzo je počeo da izlazi.

Ideju o tome da postanu “trojac” prvi put je predložila Miki kada je rekla: “Pošto sam biseksualna, rekla sam mu ‘zašto ne bismo imali devojku?'”, dodajući da je njen dečko u početku nije shvatio ozbiljno.

Nedugo zatim, Džoel se složio i par je počeo da koristi aplikacije i razgovara sa ljudima. Sada, godinu dana kasnije, par je postao “trojac” sa Džejdom. Miki je rekla za YouTube kanal Love Don't Judge: “Biti u poliamornoj vezi nije promenilo naša verovanja, i dalje idemo u crkvu, i dalje se molimo pre jela, kada se probudimo i pre nego što odemo na spavanje. Baš kao što smo radili pre nego što smo upoznali Džejdu.”

 

 

Džejda je dodala: “Nikada nisam očekivala da ću se naći u ovakvoj situaciji, ali definitivno ne bih menjala. Uživam u ovakvom načinu života.”

Međutim, Džejdina porodica nije pozitivno prihvatila njihovu vezu. “Kada me je porodica nazvala bezbožnom, bila sam u šoku,” objasnila je.

“Neki članovi moje porodice su protiv veze, i to je uglavnom zbog religije. Zbog toga je prilično teško da bilo ko dođe kod mene, jer jednostavno ne odobravaju.”

 

 

Nastavila je: “Moja porodica je reagovala na vezu na tih, ali jasan način. Dobijala sam citate iz Biblije jedan za drugim.”

Džejda je takođe rekla da je odbacivanje od strane porodice uticalo na njeno mentalno zdravlje: “Bilo je trenutaka kada sam bila depresivna, trenutaka kada sam bila jako tužna i nedostaje mi porodica, i dalje ih volim, ali trenutno svi držimo distancu,” piše Metro.co.uk.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Zbog #poliamorije #odbacila #porodica

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja