NaslovnaRAZONODABokserka Iman Helif pokazala novu stranu ličnosti

Bokserka Iman Helif pokazala novu stranu ličnosti

Bokserka Iman Helif pokazala je novi izgled nakon što je njen nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. naišao na prepirke i osude, razne sporove u onlajn zajednici oko njenog pola.

Olimpijka Helif pokazala je svoje lice i u drugačijem svetlu, osim sa bokserskim rukavicama koje je definišu i koje su postale njen zaštitni znak. Sada, rešena da se predstavi na drugačiji način, obukla je belu cvetnu košulju, stavila je upadljive minđuše. Diskretno našminkana Helif je svoj izgled upotpunila osvojenom zlatnom medaljom.

„Njena poruka je mnogo dublja: odeća ne čini čoveka, a izgled ne otkriva suštinu. Može da bude ženstvena i elegantna kada želi, ali u ringu joj ne trebaju šminka ili visoke potpetice. Potrebna joj je samo strategija, snaga i zadavanje udaraca, u čemu je suština njene ličnosti”, navodi se u opisu snimka na Instagramu.

Tokom Olimpijskih igara, Helif je prvo nadigrala Jang Liu i osvojila zlato na ženskom turniru u poluteškoj kategoriji, i na taj način postala je prva žena u Alžiru koja je ikada osvojila zlatnu medalju u boksu na Olimpijadi, piše Independent.

Nakon što je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, Helif je rekla:

„Ja sam žena, rođena sam kao žena, živela sam kao žena. U to nema sumnje. Sve što se o meni govori na društvenim mrežama je nemoralno”.

Helif je takođe rekla da je osvajanjem zlata poslala poruku o „dostojanstvu i časti”. U toku je i istraga povodom brojnih napada na nju putem društvenih mreža. 


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Bokserka #Iman #Helif #pokazala #novu #stranu #ličnosti

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja