NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJASvaki put na odmoru prevari dečka

Svaki put na odmoru prevari dečka

Sigurno ste već čuli mnogo različitih opravdanja za prevaru, ali verovatno niste znali da i “letnje vrućine” mogu biti jedan od razloga!

Sijan, 29-godišnja programerka iz Velike Britanije, tvrdi da je upravo letnje vreme “gura” ka neverstvu. Ona objašnjava da oseća snažnu potrebu za prevarom svaki put kada je na odmoru u nekoj drugoj zemlji, i kako sunce i visoke temperature utiču na njeno ponašanje. Prema njenim rečima, u poslednje dve godine čak deset puta je prevarila svog partnera tokom letovanja sa prijateljima. Toliko joj je to važno da mesec avgust naziva “mesecom požude”.

„Odbila sam dvonedeljni odmor sa svojim partnerom jer mi je postalo dosadno da stalno idemo na ista mesta i provodimo večeri u miru i tišini“, kaže Sijan.

„Više volimo da putujemo s prijateljima i imamo dogovor među sobom – ono što se desi na odmoru, ostaje na odmoru, što znači da imamo dozvolu da varamo dok nismo zajedno“, objašnjava ona. Sijan naglašava da i dalje voli svog dečka i ne želi vezu s nekim drugim, ali smatra da dugotrajna vernost može postati monotona.

Profimedia

 

„Više volim da imam diskretne afere sa ljudima koji, poput mene, žele neobavezno vođenje ljubavi“, dodaje ona.

Možda se pitate kako njen partner reaguje na sve ovo? On nije bio ljut kada je saznao za njene prevare, jer su se dogovorili da i on može imati afere s drugim ženama, ako mu se ukaže prilika. Nema mesta za ljutnju!

Freepik

 

Jedno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su šanse za prevaru tokom odmora čak četiri puta veće nego kod kuće. Više od polovine ispitanika, tačnije 56 odsto, uživa u intimnim odnosima na otvorenom, dok se samo 14 odsto upušta u takve aktivnosti kod kuće. Najpopularnije mesto za vođenje ljubavi na otvorenom je plaža.

BONUS VIDEO:

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Svaki #put #odmoru #prevari #dečka

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja